Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Στο instagram ο Μπέκαμ!!

Ανήμερα των 40ων του γενεθλίων, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δημιούργησε με κάθε επισημότητα τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, απολoγούμενος στην πρώτη του ανάρτηση για την καθυστέρηση της συγκεκριμένης κίνησης!
Είναι γεγονός. Φίλοι και φίλες του Ντέιβιντ Μπέκαμ, σπεύσατε στο instagram!
Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας φρόντισε ανήμερα των 40ων του γενεθλίων, να κάνει αυτός ένα «δώρο» στους εκατομμύρια πιστούς «οπαδούς» του.
Δημιούργησε λοιπόν προσωπικό λογαριασμό στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, μέσα από το οποίο θα μοιράζεται τις προσωπικές του στιγμές, με όλους αυτούς που επιθυμούν να τον ακολουθήσουν.
«Καλήμερα και γεια σας! Είναι θαυμάσιο που επιτέλους είμαι στο instagram, άργησα αρκετά αλλά δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσω να μοιράζομαι όλες τις ιδιαίτερες στιγμές μου μαζί σας. Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματά σας μέχρι στιγμής. Ανυπομονώ για μία θαυμάσια μέρα με τους φίλους και την οικογένειά μου», ήταν η λεζάντα στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε ο Άγγλος.
Αν είσαι λοιπόν ένας/μια φαν του Ντέιβιντ Μπέκαμ, απλά μπες στο προφίλ του και ακολούθησέ τον. Που ξέρεις, μπορεί να σε ακολουθήσει κι αυτός! Αξίζει να σημειωθεί πως από την ώρα που ανέβασε την πρώτη του φωτογραφία στις 9 το πρωί, πάνω από 1 εκ. τον έχουν ακολουθήσει, μέχρι την ώρα που γράφτηκε αυτό το κείμενο.

Η πρώτη φωτογραφία του Μπέκαμ στο instagram:




Good morning and hello! It’s great to finally be on Instagram, been a long time coming but I can’t wait to start sharing all my special moments with you. Thank you for all your birthday messages so far. Looking forward to a great day with friends and family x


*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: