Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Προς ΠΑΟΚ ο Ναπολεόνι!!

Έτοιμος να κινηθεί για την απόκτηση του Στέφανο Ναπολεόνι εμφανίζεται ο ΠΑΟΚ, αφού ο Ιταλός επιθετικός φέρεται να έχει απαντήσει αρνητικά στην πρόταση του Ατρόμητου για να παραμείνει στο Περιστέρι.

Προς ΠΑΟΚ ο Ναπολεόνι!
Στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένη την Τούμπα, ετοιμάζεται να μετακομίσει ο Στέφανο Ναπολεόνι, σύμφωνα με δημοσίευμα του ελληνικού Τύπου.

Ο Ιταλός επιθετικός φέρεται να έχει απαντήσει αρνητικά στον Ατρόμητο για την ανανέωση της συνεργασίας τους που λήγει το καλοκαίρι και ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται να έχει ήδη προχωρήσει για την απόκτησή του.

Από τον «Δικέφαλο του Βορρά» υποστηρίζουν ότι ο παίκτης έχει προταθεί, αλλά όλα δείχνουν ότι έχουν υπάρξει επίσημες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι Θεσσαλονικείς παρουσιάζονται να θέλουν να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή, αφού ο Μακ ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που μπορούσε να προσφέρει λύσεις στα πλάγια της επίθεσης και πίσω από τον σέντερ φορ.

Πολλά, όμως, θα κριθούν και από τον προγραμματισμό εν όψει της νέας σεζόν, μόλις τελειώσει τα θέματα του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή, τα οποία εδώ και αρκετό καιρό παραμένουν ανοιχτά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: