Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Συνάντηση Μπερλουσκόνι – Μπι!


Το κρίσιμο ραντεβού μεταξύ του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και του Μπι Ταετσαουμπόλ είναι σε εξέλιξη αυτή την στιγμή σε κεντρικό ξενοδοχείο του Μιλάνου.

Συνάντηση Μπερλουσκόνι – Μπι
Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταβίβαση των μετοχών της Μίλαν στον Μπι Ταετσαουμπόλ.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη συνάντηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία σε κεντρικό ξενοδοχείο του Μιλάνου. Σε αυτή αναμένεται να επικυρωθεί η συμφωνία και να τακτοποιηθούν οι λεπτομέρειες για το μεγάλο deal.

Το ραντεβού αυτό αναμενόταν να γίνει στη βίλα του Μπερλουσκόνι αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Οι δημοσιογράφοι οι οποίοι περίμεναν έξω από τη βίλα του, είδαν ξαφνικά τον Μπερλουσκόνι να αποχωρεί με επίσημο ντύσιμο…

inner
(Σημερινή φωτογραφία από την αναχώρηση του Μπερλουσκόνι από τη βίλα του. Πηγή φωτογραφίας: Gazzetta dello Sport)

«Δεν θα γίνει τίποτα εδώ. Σας σέβομαι και σας λέω την αλήθεια. Πηγαίνω στο Μιλάνο», ήταν τα λόγια του.

Λίγο αργότερα ο Μπερλουσκόνι έφτασε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Μιλάνου στο οποίο βρίσκεται ο «Μίστερ Μπι» -όπως έχει επικρατήσει στην Ιταλία πια το όνομά του-.

Εκτιμάται ότι παρόντες στη συνάντηση δεν είναι μόνο οι δύο άνδρες αλλά και άλλοι καθώς σε αυτή αναμένεται να δώσουν τα χέρια και να επικυρωθεί το deal.

Μάλιστα, ήδη, στη γειτονική χώρα έχουν κυκλοφορήσει και κάποια μέρη της… Αναφέρεται ότι δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί τίποτα στη διοίκηση, παρά τη μεταβίβαση των μετοχών. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα παραμείνει πρόεδρος, μαζί του η κόρη του Μπάρμπαρα και –φυσικά- ο Αντριάνο Γκαλιάνι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: