Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Ματθαίου: «Πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στον Α.Σ Αρη»

Στο Μetropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νικήτας Ματθαίου. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρη μίλησε για τη ρύθμιση των χρεών της κίτρινης ΠΑΕ, ρίχνοντας το μπαλάκι στον ερασιτέχνη Αρη. 

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης:
«Εχουμε πληρώσει το 99% της ρύθμισης και για 75 χιλιάδες ευρώ βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα σημαντικό θέμα, το οποίο απ’ ότι φαίνεται αυτοί που διοικούν τον Αρη δεν το παίρνουν στα σοβαρά. Αν πέσει η ρύθμιση και αναβιώσει το κεφάλαιο, θα απασχολήσει την υπό εκκαθάριση ΠΑΕ.

Το χαρτόσημο που θα μεσολαβήσει κατά την διάρκεια εκκαθάρισης αξιολογείται συμφώνα με τα χρέη που έχεις. Στον ΑΣ κάνουν ένα μεγάλο λάθος. Αυτή τη στιγμή επειδή ακόμα δεν διαλύθηκε η ΠΑΕ, ένας από μεγαλομετόχους που ξε περνάει το 10% φέρει βάση νόμου ευθύνη. Πρέπει να είναι προσεχτικοί λοιπόν γιατί θα βάλουν φωτιά στα μπατζάκια τους.

Το βάρος θα πέσει και στον ερασιτέχνη, όντας από τους κύριους μεγαλομετόχους, πλην βέβαια των παλιών οφειλετών. Και αν δεν έχουν μαντίλι να κλάψουν, όπως λένε, ας βρουν έναν πρόεδρο ή ένα συμβούλιο που θα έχει μαντίλι.

Γιατί εμείς τότε βάλαμε τα στήθια μας μπροστά και δεσμεύσαμε τις περιουσίες μας, τα σπίτια μας για τον Αρη. Εγώ μεσολάβησα να ρυθμίσω χρέη άλλων, που δεν δημιούργησα εγώ. Και βγαίνουν τώρα αυτοί που διοικούν και λένε δεν είναι δικό μας θέμα, δεν ευθυνόμαστε εμείς», τόνισε ο κ. Ματθαίου.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: