Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Λέστερ – Νιούκαστλ! (preview)

Μετά το τέλος του νικηφόρου σερί, η Λέστερ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την άσχημη κατάσταση της Νιούκαστλ στην 35η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ για να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, συνεχίζοντας το κυνήγι της επιβίωσης. Κίνδυνος και για τις «καρακάξες» που μετρούν εφτά σερί ήττες.
Στο «King Power Stadium», αν και όλα ήταν ευχάριστα στην ανάπαυλα του αγώνα της Τετάρτης απέναντι στην Τσέλσι, με τον Ολμπράιτον να έχει δώσει το προβάδισμα στις «αλεπούδες», τα τρία γκολ των «μπλε» στην επανάληψη σταμάτησαν το νικηφόρο σερί των τεσσάρων αγώνων για την ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον. Οι νεοφώτιστοι μόλις στο +1 και με παιχνίδι λιγότερο από τη Σάντερλαντ που βρίσκεται ακριβώς από κάτω τους, ούσα η πρώτη από τις τρεις στη ζώνη του υποβιβασμού, συνεχίζουν το κυνήγι της επιβίωσης, στο οποίο όμως φαίνεται ότι συμμετέχει πλέον και η Νιούκαστλ.
Η ομάδα του Τζον Κάρβερ, γνώρισε ήττα και από τη Σουόνσι το περασμένο Σάββατο με το τελικό 3-2 στο «St. James' Park», ήταν η 7η διαδοχική και η διαφορά των μόλις πέντε βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού φυσικά και λέει πολλά για την φετινή κατάσταση του συλλόγου. Ο κόσμος συνεχίζει να ζητάει την αποχώρηση του Άσλεϊ από το ιδιοκτησιακό, ενώ το γεγονός πως ο κόουτς δεν έχει την παραμικρή προστασία όπως φάνηκε από τη φραστική επίθεση που δέχθηκε στο ματς με τους «κύκνους» από εξοργισμένους οπαδούς, δίνει την εικόνα από ένα μεγάλο... μπάχαλο.
Ο Πίρσον, μεσοβδόμαδα, βρέθηκε στο επίκεντρο και για την κόντρα του με δημοσιογράφο στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Τσέλσι, τον οποίο αποκάλεσε ηλίθιο και ισχυρίστηκε ότι στρουθοκαμηλίζει, για να του ζητήσει όμως στη συνέχεια συγγνώμη...
Στα αγωνιστικά, οι «αλεπούδες» δεν ξέρουν αν θα μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες των Χουτ και Κινγκ που αποχώρησαν τραυματίες από την αναμέτρηση με την Τσέλσι, ενώ διαθέσιμος είναι ο Σλοπ. Εκτός ο Νιούτζεντ.
Ο Μούσα Σισοκό επιστρέφει για τη Νιούκαστλ έχοντας εκτίσει την τιμωρία του, ενώ ο Παπίς Σισέ θα λείψει για 7η και τελευταία φορά έπειτα από την ποινή που του επιβλήθηκε για το φτύσιμο στον Έβανς σε ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στον πάγκο πιθανότατα ο Σίεμ Ντε Γιόνγκ που ακόμα δεν έχει επιστρέψει για την πρώτη ομάδα από τον περασμένο Αύγουστο, ανάρρωσε και τίθεται στη διάθεση του Κάρβερ ο Ντουμέτ.
Πιθανές ενδεκάδες:
Λέστερ (4-4-2): Σμάιχελ – Ντε Λάετ, Βασιλέφσκι, Μόργκαν, Σλοπ – Ολμπράιτον, Τζέιμς, Καμπιάσο, Μαχρέζ – Βάρντι, Ουγιόα
Νιούκαστλ (4-3-3): Κρουλ – Γιάνμαατ, Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Ντουμέτ – Αμπέντ, Σισοκό, Κόλμπακ – Καμπελά, Ριβιέρ, Πέρεθ
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: