Σάββατο 2 Μαΐου 2015

League Two – 46η αγωνιστική! (preview)

Είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρωταθλήματα στον κόσμο. H League Two κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον, τόσο για την ομάδα που θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια, όσο και γι' αυτές που θα μπουν στην πρώτη τριάδα και τα πλέι-οφ ανόδου.
Την εκτός έδρας νίκη επί της Κέμπριτζ χρειάζεται η Μπέρτον Άλμπιον (91 b.) για να ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια της League Two.
Δύο βαθμούς λιγότερους έχει η Σριούσμπερι, που ευελπιστεί σε στραβοπάτημα της Άλμπιον και παράλληλα δική της νίκη επί Πλίμουθ εντός έδρας για να είναι αυτή που θα σηκώσει το τρόπαιο. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο ματς της Μπέρτον Άλμπιον και νίκη της Σριούσμπερι, η δεύτερη θα είναι πρωταθλήτρια, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων.
Σε αντίθεση με τις δυο πρωτοπόρους, η Σάουθεντ (84 β.) δεν έχει εξασφαλίσει την άνοδό της στην League One. Η 3η της βαθμολογίας θα πρέπει να κερδίσει μακριά από το «σπίτι» της την Μόρκαμ, αν θέλει την απευθείας άνοδο.
Στην 4η θέση και σε απόσταση δύο βαθμών βρίσκεται η Μπέρι, που ευελπιστεί σε δική της νίκη επί της της Τρανμίρ και ήττα της Σάουθεντ. Αν αυτή φέρει ισοπαλία, τότε θα ισοβαθμήσουν στους 85 βαθμούς και θα παίξει ρόλο η διαφορά τερμάτων που αυτή τη στιγμή είναι +18 έναντι +19!
Πιθανότητες να βρεθεί στην πρώτη τριάδα έχει και η 5η Γουίκομ (81 β.), αν Σάουθεντ και Μπέρι ηττηθούν και εκείνη πάρει το «τρίποντο» επί της Τρανμίρ. Σε αυτή την περίπτωση, θα ισοβαθμήσει στους 84 βαθμούς με τη Σάουθεντ και ευελπιστεί σε καλύτερη διαφορά τερμάτων που αυτή τη στιγμή διατηρεί οριακά (+21 έναντι +19).
Η Στίβενεϊτζ αγωνίζεται κόντρα στην Λούτον γνωρίζοντας πως είναι σίγουρα στα πλέι-οφ, κάτι που ισχύει και με την Πλίμουθ που ακόμα και αν χάσει από την Σριούσμπερι, παραμείνει στους 68 βαθμούς και παράλληλα την φτάσουν οι Λούτον και Νιούρπορτ (έχουν από 65 βαθμούς), έχει στο χέρι της πολύ καλύτερη διαφορά τερμάτων.
Στις 17:00 θα ξεκινήσουν όλα τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής της League Two.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 46ης αγωνιστικής:
Νορθάμπτον – Γουίκομ
Πόρτσμουθ – Γιορκ
Σριούσμπερι – Πλίμουθ
Τρανμίρ – Μπέρι
Γουίμπλεντον – Τσέλτεναμ
Νιούπορτ Κάουντι – Οξφορντ Γιουνάιτεντ
Ακρινγκτον Στάνλεϊ – Μάνσφιλντ
Κέμπριτζ – Μπέρτον Αλμπιον
Καρλάιλ – Χάρτλπουλ
Έξετερ – Ντάγκεναμ
Λούτον – Στίβενεϊτζ
Μόρκαμ – Σάουθεντ
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: