Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Σάντερλαντ – Σαουθάμπτον! (preview)

Με το «μαχαίρι στα δόντια» θα μπει η Σάντερλαντ στο παιχνίδι στο «Στάδιο του Φωτός» κόντρα στη Σαουθάμπτον, με τις «μαυρόγατες» να γνωρίζουν πως σε περίπτωση νίκης, θα κάνουν ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή τους στην Πρέμιερ Λιγκ.
Μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η αποστολή της Σάντερλαντ στην αναμέτρηση κόντρα στη Σαουθάμπτον.
Η ομάδα του Ντικ Άντβοκατ βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 30 βαθμούς, έχοντας ωστόσο ένα παιχνίδι λιγότερο. Το ζήτημα λοιπόν για τις «μαυρόγατες» είναι η νίκη επί των «Αγίων», η οποία θα την βγάλει προς το παρόν από τη δύσκολη θέση και να την απομακρύνει μέχρι και τρεις βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στην Τσάμπιονσιπ.
Στο «Στάδιο του Φωτός», η Σαουθάμπτον από την αντίπερα όχθη δεν έχει χάσει τις ελπίδες της για την 5η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας μόλις έναν βαθμό διαφορά από τη Λίβερπουλ που βρίσκεται εκεί.
Το «στοίχημα» για τον Ρόναλντ Κούμαν είναι η εκτός έδρας νίκη επί της Σάντερλαντ, η οποία θα ρίξει το «βάρος» στις Λίβερπουλ και Τότεναμ που βρίσκεται οριακά από πάνω της.
Το 8-0 του πρώτου αγώνα δείχνει τον δρόμο στους «Αγίους», η οποία ωστόσο ήταν η πρώτη τους μετά από οχτώ παιχνίδια.

Αγωνιστικά νέα:

Σάντερλαντ:
Στη διάθεση του Ντικ Άντβοκαατ βρίσκεται και πάλι ο Σεμπάστιαν Λάρσον, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του και θα αντικαταστήσει τον Γουίλ Μπάκλεϊ στο βασικό σχήμα.
Ενοχλήσεις στον αστράγαλο θα κρατήσουν τον Στίβεν Φλέτσερ εκτός, την ώρα που και ο Γουές Μπράουν θα βρίσκεται στα «πιτς» μαζί με τους Ρίκι Άλβαρες και Εμανουέλε Τζακερίνι.
Το παρόν θα δηλώσει και ο Άνταμ Τζόνσον, παρά τις κατηγορίες που υπάρχουν εις βάρος του για σεξουαλική επαφή με 16χρονο κορίτσι.
Σαουθάμπτον:
Δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί σε κάποιο άλλο παιχνίδι της Σαουθάμπτον μέχρι το τέλος της σεζόν ο Μοργκάν Σνάιντερλιν, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους συνδέσμους του ποδιού του, τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς κόντρα στην Τότεναμ.
Απών θα είναι και ο Ντούσαν Τάντιτς λόγω ενοχλήσεων στη βουβωνική χώρα, παρόλα αυτά ο Ρόναλντ Κούμαν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βίκτορ Γουανιάμα και Τζέιμς Γουόρντ-Πράουζ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σάντερλαντ: Παντίλιμον – Τζόουνς, Κόουτς, Ο' Σέι, Φαν Άανχολτ – Λάρσον, Κάτερμολ, Ρόντγουελ, Γκόμεζ – Γουίκαμ, Ντεφό
Σαουθάμπτον: Ντέιβις – Κλάιν, Φοντέ, Αλντερβάιρελντ, Γιοσίντα, Μπετράντ – Γουανιάμα, Ντέιβις, Γουόρντ-Πράουζ – Μανέ, Πελέ
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: