Σάββατο 2 Μαΐου 2015

«Έφυγε» από τη ζωή η γυναίκα του Φέρντιναντ!!

Σοκ στη Βρετανία και τον ποδοσφαιρικό κόσμο από την είδηση ότι η γυναίκα του Ρίο Φέρντιναντ, Ρεμπέκα Έλισον, «έφυγε» από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.
«Μαύρη μέρα» στο «Νησί».
Η σύζυγος του Ρίο Φέρντιναντ, Ρεμπέκα Έλσιον, άφησε χθες το βράδυ (1/5) την τελευταία της πνοή στο Royal Marsden Hospital του Λονδίνου, μετά από μικρή «μάχη» που έδωσε με την επάρατη νόσο.
Ο άσος της ΚΠΡ προχώρησε στην επιβεβαίωση του θανάτου της γυναίκας του, και μέσω ανακοίνωσή του παρακάλεσε τον κόσμο να σεβαστεί την απόφασή του να θρηνήσει μαζί με τη οικογένειά του το χαμό της.
Με άμεση ανακοίνωσή τους, οι Ρέιντζερς γνωστοποίησαν πως οι παίκτες της ομάδας θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια στο αγώνα κόντρα στη Λίβερπουλ, ενώ ήδη αρκετοί σύλλογοι έχουν εκφράσει τα συλλυπητήριά τους για το χαμό της Ρεμπέκα.
Η ανακοίνωση του Φέρντιναντ:
«Το άλλο μου μισό έφυγε το βράδυ. Ήταν μία φανταστική, στοργική μητέρα για τα τρία όμορφα παιδιά μας. Θα μας λείψει ως σύζυγος, αδελφή, θεία, κόρη και εγγονή. Θα ζούμε με τη μνήμη της για οδηγό και έμπνευση.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους μας που ήταν κοντά μας σε αυτή τις κρίσιμες ημέρες, εβδομάδες και μήνες.
Θα ήθελα, επίσης, να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την αφοσίωση και τις υπηρεσίες του στο ιατρικό προσωπικό παράτεινε τη σύντομη ζωή της Ρεμπέκα. Η θλίψη μας, σαν οικογένεια, είναι μεγάλη. Θα εκτιμούσαμε να μας επιτραπεί να θρηνήσουμε μόνοι μας». 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: