Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Επιβεβαίωση για παραμονή Φλάναγκαν!

Ο Μπρένταν Ρότζερς επιβεβαίωσε πως ο Τζον Φλάναγκαν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Λίβερπουλ παρά το νέο του τραυματισμό και την εγχείρηση που θα τον κρατήσει εκτός δράσης έως και για εννέα μήνες.
Ο Άγγλος δεξιός μπακ δεν έχει αγωνιστεί καθόλου την τρέχουσα σεζόν και θα χάσει και την αρχή της επόμενης, αλλά οι «κόκκινοι» δεν σκοπεύουν να τον αφήσουν ελεύθερο το προσεχές καλοκαίρι, όταν λήγει και η συνεργασία τους.
Ο Ρότζερς δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:
«Ο Τζον ήταν μεγάλη απώλεια για εμάς. Δεν έχουν αναφερθεί ποτέ κατά την διάρκεια της σεζόν όταν γίνεται κουβέντα για την αδυναμία μας στο σκοράρισμα οι παίκτες που έχουν φύγει από τον σύλλογο ή είναι τραυματίες. Πέρυσι, στο δεύτερο μισό της σεζόν ήταν χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος full back του πρωταθλήματος. Ήταν απλώς εξαιρετικός. Από νέος ποδοσφαιριστής έγινε σημαντική μονάδα και λίγο έλειψε να πάει στο Παγκόσμιο.
Είναι δυνατός χαρακτήρας. Πάλεψε σκληρά μετά από όλο αυτό το διάστημα που βρισκόταν εκτός. Προπονήθηκε την περασμένη εβδομάδα και έδειχνε να βρίσκεται σε υπέροχη κατάσταση. Αλλά χρειάζεται να κάνει την εγχείρηση για τον ίδιο και την καριέρα του. Εάν δεν την έκανε απλώς θα καθυστερούσε την κατάσταση.
Ευελπιστούμε πως θα είναι εντάξει μέσα στους επόμενους 6-9 μήνες και θα επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: