Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Πρώτη κρούση για Καρίγιο!!

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Εστουδιάντες ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Γκουίντο Καρίγιο.
Ο Γκουίντο Καρίγιο φαίνεται πως αποτελεί τον διακαή πόθο του Ολυμπιακού για την κορυφή της επίθεσης και οι «ερυθρόλευκοι» μοιάζουν διατεθειμένοι να μπουν δυναμικά το παιχνίδι της διεκδίκησης της μεταγραφής του 23χρονου φορ. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι έχει πάρει το «πράσινο φως» από τη διοίκηση των Πειραιωτών και σύμφωνα με όσα αναφέρει το Goal, μέσα στις επόμενες ημέρες θα καταθέσει εκ μέρους της ομάδας επίσημη πρόταση στους Φοιτητές.
Εκτός από την εισήγηση του Γκαλέτι για τον Καρίγιο που είναι πολύ θετική από την αρχή, οι πρωταθλητές Ελλάδας τον έχουν τσεκάρει εξονυχιστικά, με τον Περέιρα να έχει δει πολλά DVD με αγώνες της Εστουδιάντες. Η περίπτωσή του εξακολουθεί να μην παραμένει εύκολη, αφού οι εμφανίσεις του Καρίγιο έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών κλαμπ, με τον Ολυμπιακό να θέλει να πάρει το προβάδισμα, καταθέτοντας νωρίς την πρόταση για τη μεταγραφή.

*Πηγή:gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: