Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Και η Φενέρ για Μήτρογλου!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο και της Φενερμπαχτσέ φέρεται να βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος θεωρείται απίθανο να μείνει το καλοκαίρι στη Φούλαμ.

Και η Φενέρ για Μήτρογλου
Στη Φούλαμ ψάχνουν τον τρόπο με τον οποίο θα… ξεφορτωθούν το «βαρύ» συμβόλαιο του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο διεθνής επιθετικός δεν έχει απασχολεί αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγου. Χθες γράφτηκε στην Ιταλία ότι ο «πιστολέρο» ενδιαφέρει την Τορίνο και σήμερα από την Τουρκία προκύπτει η πληροφορία ότι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Φενερμπαχτσέ.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Fotomac» υποστηρίζει ότι ο τουρκικός σύλλογος έχει ψηλά στη λίστα με τους υποψήφιους επιθετικούς που θα μιλήσει την περίπτωση του Μήτρογλου.

Παράλληλα, το δημοσίευμα κάνει αναφορά στις φετινές επιδόσεις του διεθνούς άσου, ο οποίος έχει σκοράρει 17 φορές σε 31 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και το γεγονός ότι όποια ομάδα θέλει να πάρει τον παίκτη χρειάζεται να καταβάλει το ποσό των 7,5 εκατ. ευρώ στη Φούλαμ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: