Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Προχωράει για Γιάνκοβιτς η ΑΕΚ!!

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Μπόσκο Γιάνκοβιτς της Ελλάς Βερόνα βρίσκεται η ΑΕΚ. «Έχουμε μιλήσει μαζί της», επιβεβαιώνει ο μάνατζερ του Σέρβου χαφ, Ζόραν Τζούριτς.

Προχωράει για Γιάνκοβιτς η ΑΕΚ!
Μία μεταγραφή που αναμένεται να προκαλέσει πάταγο παλεύει να υλοποιήσει η ΑΕΚ, όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay. Η «Ένωση» βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μπόσκο Γιάνκοβιτς, τον Σέρβο δεξιό χαφ της Ελλάς Βερόνα.

Ο 31χρονος άσος φέρεται να προτάθηκε από τον μάνατζερ Ζόραν Τζούριτς, αφού το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την ιταλική ομάδα και σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις παίζει η γνωριμία του ατζέντη του με τον Μιλοβάνοβιτς και τον Μπάγεβιτς.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις εδώ και μερικές ημέρες και ήδη έχουν μιλήσει και για το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Από την πλευρά του, ο Τζούριτς δήλωσε στη SportDay: «Ναι, έχουμε μιλήσει για τον Μπόσκο με την ΑΕΚ. Γνωρίζω χρόνια τον Μπράνκο (Μιλοβάνοβιτς) και τον κ. Μπάγεβιτς και έχουμε κάνει κουβέντα. Η ΑΕΚ είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και η προοπτική αυτή δεν αφήνει αδιάφορο τον πελάτη μου. Θέλει να συνεχίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο και η ΑΕΚ μπορεί να του το εξασφαλίσει αυτό».

Στη συνέχεια, ο μάνατζερ του Γιάνκοβιτς πρόσθεσε: «Επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει. Το δηλώνω. Παρόλα αυτά, θα συζητήσουμε ξανά το επόμενο διάστημα για το θέμα. Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι τον Μπόσκο δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά. Έχει βγάλει πολλά λεφτά στην καριέρα του. Να παίξει μπάλα τον νοιάζει».

Δείτε το σχετικό βίντεο





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: