Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Άστον Βίλα – Έβερτον!! (preview)

Τον δικό της αγώνα για την παραμονή της στα «σαλόνια» της Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζει να δίνει η Άστον Βίλα, η οποία υποδέχεται στο «Βίλα Παρκ» την σαφώς βελτιωμένη και με περίσσια ψυχολογία, Έβερτον.
Μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής, στα τελευταία λεπτά, από τη Μάντσεστερ Σίτι, η Άστον Βίλα θέλει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες, αρχής γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στην αδιάφορη Έβερτον.
Ο Τιμ Σέργουντ γνωρίζει πως η ομάδα του δεν έχει περιθώρια για περεταίρω απώλειες, ειδικά από τη στιγμή που οι διαφορές μεταξύ των ομάδων που κινδυνεύουν είναι τόσο μικρές, που ανά πάσα στιγμή μπορείς να βρεθείς από το «παράδεισο», στην... κόλαση και το αντίστροφο.
Απέναντί του θα βρεί μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του τελευταίου μήνα στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο λόγος για την Έβερτον που μετράει ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα, με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.
Πρόσφατο «θύμα» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία «σκόρπισε» στους πέντε ανέμους, νικώντας τη με το επιβλητικό 3-0.

Αγωνιστικά νέα:

Άστον Βίλα:
Μία αλλαγή συγκριτικά αναμένεται να έχει στην ενδεκάδα του ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ συγκριτικά με το ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, με τον Ενζόγκμπια να παίρνει πιθανότατα τη θέση του Σάντσεζ.
Μοιρασμένες πιθανότητες συμμετοχής έχουν οι Αγμπονλαχόρ και Χάτον, την ώρα που οι Μπέικερ και Κλαρκ αναμένεται να είναι απόντες, με τον Οκορέ να συνεχίσει στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Φλάαρ.
Έβερτον:
Τέλος η σεζόν για τον Μπράιαν Οβιέδο, ο οποίος έπσασε στην προπόνηση της ομάδας το πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού.
Γκίμπσον Χίμπερτ και Πιενάαρ είναι επίσης εκτός, την ώρα που ο Κέβιν Μιραλάς μπορεί να βρεθεί στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Πιθανές ενδεκάδες:

Άστον Βίλα: Γκουζάν – Μπακούνα, Οκορέ, Φλάαρ, Ρίτσαρντσον – Ενζόγκμπια, Γουέστγουντ, Κλέβερλι, Ντέλφ – Γκρίλις, Μπεντέκε
Έβερτον: Χάουαρντ – Κόουλμαν, Στόουνς, Γιαγκέλκα, Μπέινς – ΜακΚάρθι, Μπάρι, Μπάρκλεϊ – Λένον, Μιραλάς, Λουκάκου
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: