Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Ποκετίνο: «Την ομάδα την διαχειρίζομαι εγώ»

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ο οποίος θέλησε να... υπενθυμίσει πως εκείνος είναι αυτός που παίρνει τις τελικές αποφάσεις αναφορικά με το μέλλον των παικτών του στην Τότεναμ.
Αποκλειστικά και μόνο απόφαση του Μαουρίτσιο Ποκετίνο είναι το ποιοι παίκτες θα παραμείνουν και ποιοι πιθανότατα θα «κουνήσουν μαντήλι» στην Τότεναμ.
«Νομίζω πως το πρόσωπο που πρέπει να πάρει την τελική απόφαση είμαι εγώ, σωστά; Πάντα ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο πρέπει να μιλάει με τον παίκτη στα αποδυτήρια ή στο γήπεδο και αν η επαφή δεν είναι καλή μεταξύ μας, τότε είναι δύσκολο να πετύχεις κάτι», ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού των «σπιρουνιών», ο οποίος στη συνέχεια επεσήμανε:
«Είναι πολύ σημαντικό που συμφωνώ με τους παίκτες που μένουν εδώ και με τους παίκτες που ίσως φύγουν και είναι δική μου απόφαση. Εάν όχι, εάν δηλαδή που φέρεις κάποιους παίκτες εδώ και δεν τους ξέρω, τότε ίσως δεν είναι ότι είναι κακοί παίκτες, αλλά το ένστικτο με το προπονητικό επιτελεί ή τον προπονητή, είναι σημαντικό».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: