Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Ετοιμάζουν… βόμβα Ντουράντ οι Ουόριορς!!

Το καλοκαίρι του 2016 ο Κέβιντ Ντουράντ θα κληθεί να πάρει μία μεγάλη απόφαση για το μέλλον του. Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θέλουν να του κάνουν πιο εύκολη τη ζωή, με το ενδεχόμενο του να παίξει στο πλευρό των Κάρι – Τόμπσον να είναι… άκρως δελεαστικό!
Πώς θα σας φαινόταν μία περιφέρεια που θ’ απαρτίζεται από Στεφ Κάρι, Κλέι Τόμπσον και Κέβιν Ντουράντ; Ιδανική θα λέγαμε εμείς!
Είναι ρεαλιστικό το συγκεκριμένο σενάριο; Υπομονή μέχρι το καλοκαίρι του 2016 όταν κι οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ετοιμάζουν κίνηση για τον KD, ο οποίος τότε θα είναι unrestricted free agent!
Την… αποκάλυψη έκανε ο πατέρας του Κλέι Τόμπσον, ο οποίος έβαλε… φωτιά στο ΝΒΑ, αφού αν αποκτηθεί ο Ντουράντ, οι Πολεμιστές θα τρομοκρατούν τους αντιπάλους τους! Βέβαια, ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο, με τον KD να εξετάζει ακόμα την προοπτική των Ουίζαρντς (σ.σ. πατρίδα του η Ουάσινγκτον), ενώ κι η παραμονή στους Θάντερ είναι ένα σενάριο…
Επίσης δεν είναι ακόμα γνωστό αν οι Ουόριορς θα έχουν χώρο στο salary cap για ν’ αποκτήσουν τον Ντουράντ. Αν τελικά δούμε το συγκεκριμένο σενάριο πάρει σάρκα κι οστά, τότε θα μιλάμε για τη νέα μεγάλη δύναμη του ΝΒΑ!
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: