Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Βοροντσέβιτς: «Είμαστε θυμωμένοι…»

Ακόμα… θυμάται ο Αντρέι Βοροντσέβιτς τις ήττες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τον Ολυμπιακό, με τον Ρώσο φόργουορντ να δηλώνει στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πως αυτό έχει… θυμώσει την ομάδα του.

Βοροντσέβιτς: «Είμαστε θυμωμένοι…»
Ως μία μορφής… εκδίκηση για τις ήττες στα προηγούμενα Final 4 θα δει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αντρέι Βοροντσέβιτς.

Ο Ρώσος φόργουορντ χαρακτήρισε μεγάλους παίκτες τους Σπανούλη και Πρίντεζη, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει επικεντρωθεί στον τομέα των ριμπάουντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντρέι Βοροντσέβιτς στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Ρομπόλη:

Για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα νέο παιχνίδι για εμάς, μία νέα… ημέρα αυτό το Final 4. Έχουμε χάσει από τον Ολυμπιακό και το θυμόμαστε ακόμα. Είμαστε θυμωμένοι, με την καλή έννοια. Φέτος έχουμε παίξει δύο φορές και ξέρουμε πως έχουν μία καλή ομάδα που παίζει καλή άμυνα και έχει μεγάλους παίκτες όπως τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη. Ειδικά θα επικεντρωθούμε στο μαρκάρισμα του Σπανούλη και να παλέψουμε για τα ριμπάουντ».

Για το αν αποτελεί έξτρα κίνητρο για την ΤΣΣΚΑ οι ήττες στα προηγούμενα Final 4: «Ναι είναι ένα έξτρα κίνητρο, γιατί μας νίκησαν. Αλλά ό,τι συνέβη ανήκει στο παρελθόν. Τώρα, είμαστε σε καλή κατάσταση, ενώ πλέον έχουμε καινούριο προπονητή και καινούριους παίκτες».

Για το ποιο είναι το «όπλο» του Ολυμπιακού: «Το μεγαλύτερο όπλο του Ολυμπιακού είναι ο Βασίλης Σπανούλης και τα ριμπάουντ. Είναι μία ομάδα που παίζει καλή άμυνα και τρέχει στο γήπεδο. Και εμείς έχουμε τα δικά μας όπλα αλλά και ποιότητα».

Για το αν έχει προτίμηση αντιπάλου από το άλλο παιχνίδι (Ρεάλ-Φενέρ): «Δεν σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι, μόνο το δικό μας ώστε να πάρουμε τη νίκη». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: