Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Ευγνώμων σε Καράνκα ο «Ντίμι»

Την ώρα που η Μίντλεσμπρο παλεύει για την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος εμφανίστηκε πεπεισμένος να ξεπληρώσει στον Άιτορ Καράνκα την εμπιστοσύνη που του έδειξε τη φετινή σεζόν.
Από δεύτερη επιλογή, βασικός. Ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες της πιθανής ανόδου της Μίντλεσμπρο στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον Άιτορ Καράνκα είναι αυτός που έδωσε το «χρίσμα» στον Έλληνα κίπερ λίγο μετά την έναρξη της φετινής σεζόν.
Ο 36χρονος πορτιέρο αναγνωρίζει την πίστη που του έδειξε ο προπονητής του και ευελπιστεί στον τελικό των πλέι-οφ για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στην Νόριτς την ερχόμενη Δευτέρα, να πει το δικό του «ευχαριστώ» στον Καράνκα.
«Η θέση μου είναι διαφορετική από τους άλλους εδώ. Πρέπει να είσαι υπομονετικός, να περιμένεις για την ευκαιρία του και να την πάρεις. Μου συνέβη δύο φορές, φέτος και πέρυσι, αλλά πάντα πίστευα στον εαυτό μου», σημείωσε σε πρώτο βαθμό
«Ο προπονητής ήξερε και ξέρεις. Του είπα από την πρώτη μέρα ότι εάν μου έδινε την ευκαιρία, θα προσπαθούσα να τον βγάλω ασπροπρόσωπο. Κάθε φορά που παίζει, προσπαθώ να του ξεπληρώσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνει», προσέθεσε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: