Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Δίψα για… εκδίκηση!!

Εκδίκηση από την ομάδα που της στέρησε πέρσι τον τίτλο θέλει η Λίβερπουλ, που πάει στο Λονδίνο με στόχο να χαλάσει τη γιορτή της Τσέλσι. «Κλειδώνει» σεντόνι η Γιουνάιτεντ. Χαμός στην ουρά.

Δίψα για… εκδίκηση!
Το χαμόγελο της Τσέλσι θέλει να κόψει η Λίβερπουλ, η οποία αναζητάει εκδίκηση από την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο για το περσινό κάζο, στο παιχνίδι που ξεχωρίζει στην 36η αγωνιστική της Premier League. Την επιστροφή της στις νίκες προκειμένου να «κλειδώσει» την τέταρτη θέση θα προσπαθήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που φιλοξενείται από την Κρίσταλ Πάλας. «Τρέχουν» οι ουραγοί.

Αποφασισμένη να τη «σπάσει» στη φετινή πρωταθλήτρια είναι η Λίβερπουλ που ταξιδεύει στο Λονδίνο με μοναδικό στόχο τη νίκη που πέρα από τους... προσωπικούς της λόγους, θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για τετράδα. Ο Μπρένταν Ρότζερς δεν θα έχει στη διάθεσή τους μακροχρόνια τραυματίες Στάριτζ και Φλάναγκαν, ούτε και τον Σακό, όμως, είδε τον Μάριο Μπαλοτέλι να δηλώνει ετοιμοπόλεμος, δίνοντάς του περισσότερες επιλογές στην επίθεση.

Από την πλευρά του, ο Ζοσέ Μουρίνιο θα έχει το βασικό του «κανόνι» στην επίθεση, με τον Ντιέγκο Κόστα να επιστρέφει σε αποστολή ύστερα από ένα μήνα απουσίας, αν και δύσκολα θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Μοναδικοί απόντες για τον Πορτογάλο τεχνικό θα είναι οι Όσκαρ και Ραμίρες.

Εμφάνιση ομάδας επιπέδου Γιουνάιτεντ θα ψάξει το σύνολο του Λουίς Φαν Χάαλ, το οποίο μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες. Ο Ολλανδός τεχνικός θέλει να σπάσει το αρνητικό σερί του και μάλιστα, αν η νίκη έρθει σε συνδυασμό με «στραβοπάτημα» της Λίβερπουλ, τότε εξασφαλίζει και μαθηματικά το τέταρτο «εισιτήριο» για το Champions League.

Τώρα ή ποτέ για την ουραγό Μπέρνλι, η οποία θα «παλέψει» εκτός έδρας για το… εξάποντο παραμονής κόντρα στην Χαλ, στην τελευταία ευκαιρία που έχει να παραμείνει στην κατηγορία. Δύσκολο έργο και για την προτελευταία ΚΠΡ, που φιλοξενείται από την Μάντσεστερ Σίτι.

Αναλυτικά η 36η αγωνιστική της Premier League:

Σάββατο 9 Μαΐου
Έβερτον-Σάντερλαντ (14:45)
Άστον Βίλα-Γουέστ Χαμ (17:00)
Χαλ-Μπέρνλι (17:00)
Λέστερ-Σαουθάμπτον (17:00)
Νιούκαστλ-Γουέστ Μπρομ (17:00)
Στόουκ-Τότεναμ (17:00)
Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30)

Κυριακή 10 Μαΐου
Μάντσεστερ Σίτι-ΚΠΡ (15:30)
Τσέλσι-Λίβερπουλ (18:00)

Δευτέρα, 11/5
Άρσεναλ-Σουόνσι (22:00)

Η επόμενη (37η) αγωνιστική:

Σάββατο 16 Μαΐου
Σαουθάμπτον-Άστον Βίλ (14:45)
Μπέρνλι-Στόουκ (17:00)
ΚΠΡ-Νιούκαστλ (17:00)
Σάντερλαντ-Λέστερ (17:00)
Τότεναμ-Χαλ (17:00)
Γουέστ Χαμ-Έβερτον (17:00)
Λίβερπουλ-Κρίσταλ Πάλας (19:30)

Κυριακή 17 Μαΐου
Σουόνσι-Μάντσεστερ Σίτι (15:30)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ (18:00)

Δευτέρα 18 Μαΐου
Γουέστ Μπρομ-Τσέλσι (22:00) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: