Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Μπακούρας: «Να ακολουθείται κατά γράμμα η προκήρυξη» (audio)

Στο Μetropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε το Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Αρη, Λεωνίδας Μπακούρας και μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται ώστε να ανεβεί η ομάδα απευθείας στη Football League ακόμη και χωρίς να χρειαστούν αγώνες μπαράζ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η προκήρυξη είναι περσινή γιατί να την αλλάξουν; Αφού η προκήρυξη λέει 20 ομάδες, να παίξουν τόσες. Να κινηθούν όλα νόμιμα κι όχι παράνομα. Να ακολουθείται κατά γράμμα η προκήρυξη. Τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν όσο πιο γρήγορα γίνονται για να ξέρουμε τι να κάνουμε και πως να κινηθούμε. Εμείς θα πιέσουμε να επικυρωθούν γρήγορα οι βαθμολογίες. Θα παλέψουμε για να τα καταφέρουμε και να έχουμε μια καλύτερη χρονιά. Ο νόμος μας δίνει το δικαίωμα να αγωνιστούμε στη Φούτμπολ Λιγκ». 

Για τις αποχωρήσεις παικτών: « Ελάχιστες απώλειες θα έχουμε. Ο Αρης λειτουργεί επαγγελματικά θα τους έχουμε πιστεύω όλους ως το τέλος Ιουνίου. Περιμένουμε να δούμε πόσες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή και εγώ πιστεύω πως πολλές ομάδες δεν θα μπορούν να δηλώσουν και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την απευθείας άνοδο».

«Έχουμε έναν άνθρωπο που ενδιαφέρεται καθημερινά και δίνει μια προοπτική στην ομάδα. Εμείς πρέπει να είμαστε δυνατοί και να προασπιζόμαστε τα συμφέροντα του συλλόγου. Ο κόσμος περιμένει με αγωνία την επόμενη μέρα. Από τη στιγμή που αποφάσισα να βοηθήσω την ομάδα το Φεβρουάριο θα το κάνω πράξη. Από λόγια έχουμε χορτάσει να έρθουν αυτοί που θα θέλουν πραγματικά το καλό της ομάδας».  

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style



*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: