Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ελπίζουν για Μουκάμ και Γιουσούφ!!

Τις περιπτώσεις του Μουκάμ Μεκοντσό και του Μοχάμεντ Γιουσούφ φέρονται να έχουν ξεχωρίσει στον Πανιώνιο, ενώ γίνονται προσπάθειες για την παραμονή και του Σπύρου Ρισβάνη.

Ελπίζουν για Μουκάμ και Γιουσούφ
Το ενδιαφέρον του Πανιωνίου έχει προσελκύσει η περίπτωση του Μοχάμεντ Γιουσούφ, πόσω μάλλον αν ο Εργοτέλης δεν συνεχίσει στη Football League και επιλέξει να αγωνιστεί του χρόνου στη Γ’ Εθνική.

Εφόσον επιβεβαιωθεί το δεύτερο σενάριο, οι Νεοσμυρνιώτες αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του επιθετικού από τις Κομόρες, ο οποίος φέρεται να αξιώνει περισσότερα χρήματα από εκείνα που μπορούν να προσφέρουν οι «καυνέρυθροι» (που δεν δείχνουν διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν τη συγκεκριμένη υπόθεση).

Παράλληλα, στη μεταγραφική λίστα του Πανιωνίου φέρεται να βρίσκεται και ο Μουκάμ Μεκοντσό, ο 20χρονος εξτρέμ που ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης και αναμένεται να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού την επόμενη σεζόν. Ο Γάλλος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Μετςκαι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2017.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του συλλόγου επιθυμούν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Σπύρο Ρισβάνη, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος σε λίγες μέρες από τον Παναθηναϊκό και ο Ουζουνίδης έχει εισηγηθεί την παραμονή του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: