Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Νίνης: «Ο πρώτος από τους πέντε ‘‘τελικούς’’»

Τη σημασία που έχει για την Εθνική ο προσεχής αγώνας με τα Νησιά Φερόε εξήγησε ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος τόνισε πως οι διεθνείς θα παλέψουν για να περισώσουν την αξιοπρέπεια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Νίνης: «Ο πρώτος από τους πέντε ‘‘τελικούς’’»
Τη σημασία που έχει για την Εθνική ο προσεχής αγώνας με τα Νησιά Φερόε εξήγησε ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος τόνισε πως οι διεθνείς θα παλέψουν για να περισώσουν την αξιοπρέπεια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, ο διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού δήλωσε οπαδός της «γαλανόλευκης» και υπογράμμισε πως αποτελεί τιμή για τον ίδιο να επιστρέψει στις κλήσεις του κ. Μαρκαριάν εν όψει μίας τόσο κρίσιμης αναμέτρησης.

Αναλυτικά η δήλωσή του στο blog της Εθνικής στο σάιτ της Vodafone

Ένας από τους πέντε τελικούς που απομένουν για να κριθεί η πρόκριση για το Euro της Γαλλίας είναι μπροστά μας. Παρά το γεγονός ότι η πολυπόθητη νίκη με την Ουγγαρία δεν ήρθε, η ομάδα έδειξε ένα καλύτερο σύνολο, μια αναπτερωμένη ψυχολογία, δίνοντας μια νότα συγκρατημένης αισιοδοξίας για την συνέχεια. Αυτό το κλίμα πρέπει να κρατήσουμε ταξιδεύοντας για την αναμέτρηση με τα Νησιά Φερόε.

Πρέπει να «ρεφάρουμε» την ήττα που υποστήκαμε στην έδρα μας και να πάρουμε την βαθμολογική ανάσα που θα μας δώσει περεταίρω ώθηση, ψυχολογία και συνάμα θα αρχίσει να δημιουργεί κάποιο άγχος και στους άλλους διεκδικητές των εισιτηρίων στα επόμενα παιχνίδια.

Αναφορικά με τον αντίπαλο, είδαμε το παιχνίδι τους και ξέρουμε την δυναμική τους. Συνολικά έχουμε άπειρα παραδείγματα τα τελευταία χρόνια που ορίζουν ότι οι διαφορές των ομάδων σε ποιότητα κι ανταγωνιστικότητα έχουνε μειωθεί. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας καλύτερους κι αυτό θα το αποδείξουμε στο γήπεδο, το χρωστάμε στον εαυτό μας και στους φιλάθλους μας που θέλουμε να ευχαριστήσουμε. Με σεβασμό για τον αντίπαλο, καλή προετοιμασία και ψυχολογία στην οποία ο κος Μαρκαριάν μας βοηθάει πολύ, θα αγωνιστούμε για τους 3 βαθμούς.

Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα λάθη που έφεραν την ομάδα στην δύσκολη αυτή συγκυρία, όλοι λίγο πολύ γνωρίζουν τι έφτιαξε, ξέρουν τις ευθύνες τους. Σημασία έχει να αφοσιωθούμε σε ότι έχουμε μπροστά και να περισώσουμε την αξιοπρέπεια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Για αυτό θα παλέψουν όλοι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές και το βράδυ του Σαββάτου.

Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να τονίσω ότι για εμένα είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή η κλήση μου στην Εθνική και μία προσωπική δικαίωση για την προσπάθεια που έχω κάνει τους τελευταίους μήνες. Είμαι οπαδός αυτής της ομάδας και η μη παρουσία μου από τον Οκτώβριο 2013, με έχει πεισμώσει στο να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για να επανέλθω στο επίπεδο που θα μου έδινε την δυνατότητα να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα.

Ευτυχώς στον Παναθηναϊκό είχα την ευκαιρία να βρω την απαραίτητη ηρεμία, τις σωστές συνθήκες δουλειάς αλλά κι ένα προπονητή που με πιστεύει. Ευχαριστώ τον κο Μαρκαριάν για την εμπιστοσύνη και δηλώνω παρόν στο να δώσω το 100% των δυνάμεων μου εφόσον με χρειαστεί.

Kαλή μας επιτυχία! Θέλουμε την υποστήριξη όλων των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: