Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Το Copa America των ευκαιρίων...!!

To Copa America στη σέντρα, τα βράδια αποκτούν νέο ενδιαφέρον και υπάρχουν παίκτες που πρέπει να... πείσουν πως αξίζουν να παίζουν σε μεγάλα club!
Τα βράδια του Ιουνίου θα είναι πλούσια σε δράση και σίγουρα αξίζει τον κόπο να μείνουμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για τους Νοτιοαμερικάνους. Ενα χρόνο μετά το Μουντιάλ και οι Λατίνοι μας καλούν να δούμε πλούσιο θέαμα. Μέσι, Νεϊμάρ, Αλέξις, Χάμες είναι τα... στανταράκια της διοργάνωσης, ωστόσο υπάρχουν και άλλες καλές περιπτώσεις...  
Νίκολας Οταμέντι (27, Αργεντινή)
Η Αργεντινή είναι το μεγάλο φαβορί και καλείται να το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο! Η Αλμπισελέστε πρέπει να θεωρείται... ευλογημένη για τους επιθετικούς παγκόσμιας κλάσης που έχει, όπως είναι οι Αγουέρο, Μέσι, Τέβες, Ιγουαΐν, Λαβέτσι, Ντι Μαρία. Μια λαχταριστή εξάδα ικανή να διαλύσει κάθε αμυντική λειτουργία του αντιπάλου. Ωστόσο, υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με τις αμυντικές ικανότητες του συλλόγου. Ο Οταμέντι δεν είναι ένα λαμπερό όνομα όπως τα παραπάνω, παρόλα αυτά η παρουσία του αποτελεί ζωτική λειτουργία! Ο 27χρονος έχει έναν επιπλέον λόγο να κάνει ένα μεγάλο τουρνουά, ώστε να πείσει τους φίλους της Μάντσεστερ πως είναι ικανός να προσδώσει μεγαλύτερη σταθερότητα στην άμυνα της Μάντσεστερ.
Φιρμίνο (23, Βραζιλία)
Ο Φρεντ εξελίχθηκε σε αποδιοπομπαίο τράγο στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και φυσικά έμεινε εκτός ομάδας. Ο 23χρονος της Χοφενχάιμ τα πάει εξαιρετικά και στη Βραζιλία με δυο γκολ σε πέντε εμφανίσεις. Ο Φιρμίνο είναι παίκτης που μπορείς να τον ρίξεις στα βαθιά και να δικαιωθείς. Ειναι ο Βραζιλιάνος που θα κάνει τις βαθιές μπαλιές και θα προτιμήσει να δημιουργήσει. Γιουνάιτεντ, Αρσεναλ, Λίβερπουλ, Σίτι ενδιαφέρονται για τον πρώην μεσοεπιθετικό της Φιγκεϊρένσε και στο Copa America θα μπορούσε να πείσει πως είναι ικανός να βρεθεί στην elite της Premier League.
Ρομπίνιο (31, Βραζιλία)
Είναι ακόμα εδώ! Ο Ρομπίνιο στα 31 του χρόνια έχει ακόμα μια ευκαιρία να δείξει την αξία του. Ο Βραζιλιάνος δοκιμάστηκε από τον Σκολάρι ως... ψευτοεννιάρι στα περσινά φιλικά, αλλά τελικώς δεν επιλέχθηκε στην αποστολή για το Μουντιάλ. Ο Ντούνγκα όμως του έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο και να τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Δεν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, ωστόσο έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα καταφέρει να αποδείξει πως η απογοητευτική του καριέρα παίρνει ανοδική τροχιά!
Ρενάτο Ιμπάρα (24, Ισημερινός)
Ο Αντόνιο Βαλέντσια είναι εκτός λόγω τραυματισμού και αποτελεί σημαντικό πλήγμα για τον Ισημερινό! Κλειδί της ομάδας ο Ιμπάρα, παίκτης πανέξυπνος και γεμάτος ρυθμό, ο εξτρέμ της Φίτεσε συνδέεται με την Σουόνσι, μιας και έχει πείσει με τις ικανότητές του. Με αυτοπεποίθηση στα ύψη είναι έτοιμος να προσελκύσει τα βλέμματα!
Κάρλος Μπάκα (28, Κολομβία)
Τι και αν η Κολομβία έχει πολλές επιλογές ο Μπάκα θεωρείται σίγουρος για το βασικό σχήμα. Προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τη Σεβίλλη, πέτυχε 28 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και βοήθησε τη Σεβίλλη στην κατάκτηση του 4ου Europa League σε μια δεκαετία. Ο Μπάκα θα παίξει πιθανότατα μαζί με τον Φαλκάο σε ένα 4-4-2, αλλά είναι ικανός να οδηγήσει μόνος του τη γραμμή κρούσης. Τότεναμ, Αρσεναλ, Γιουνάιτεντ έχουν στρέψει πάνω του τα βλέμματά τους!
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: