Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

«Πολύ καλή λύση για τον ΠΑΟΚ ο Σελότο»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ο Ματίας Βερόν και μίλησε για τον Γκιγιέρμο Σελότο ο οποίος έχει προταθεί για προπονητής στον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το τι σκέφτεται όταν ακούει το όνομα του Γκιγιέρμο Σελότο ο οποίος είναι προπονητής στην Λανούς από την οποία έχει περάσει:
«Ως παίκτης ήταν πάρα πολύ καλός και σημαντικός. Είναι λίγος ο καιρός που ασχολείται ως προπονητής και τα τρία χρόνια που βρίσκεται στη Λανούς τα πάει πάρα πολύ καλά. Δεν έχει ακόμα πολύ μεγάλη εμπειρία ως προπονητής αλλά είναι μια πολύ καλή λύση για τον ΠΑΟΚ».
Για την φήμη του Σελότο στη Μπόκα Τζούνιορς:
«Ξεκίνησε από την Χιμνάσια Λα Πλάτα, πέρασε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του στη Μπόκα Τζούνιορς και μετά πέρασε από την Ισπανία αλλά και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Κέρδισες τα περισσότερα πρωταθλήματα με την Μπόκα αλλά και το Κόπα Λιμπερταδόρες».
Για το αν ταιριάζει ένας Αργεντινός με το περιβάλλον της Τούμπας:
«Επειδή έχει συνηθίσει να παίζει στη Μπόκα Τζούνιορς που έχει από τους πιο φανατικούς οπαδούς στον κόσμο δεν θα τον επηρεάσει η ατμόσφαιρα. Είναι συνηθισμένος σε αυτή την κατάσταση. Μπορεί να δημιουργηθεί μεγάλη πίεση αλλά είναι συνηθισμένος σε αυτό και έχει όλα τα εφόδια για να την αντιμετωπίσει».
Για το αν ταιριάζει η Αργεντίνικη σχολή ποδοσφαίρου στον ΠΑΟΚ:
«Μοιάζει η Αργεντίνικη λογική με την λογική στην Ελλάδα όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού. Βέβαια, όλα εξαρτώνται από τους παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα τον επόμενο χρόνο. Αυτό το οποίο έχουν συνήθως ως νοοτροπία οι προπονητές της Αργεντινής είναι το πάθος και το γεγονός πως τα δίνουν όλα στον αγώνα. Βγάζουν από κάθε ποδοσφαιριστή το μεγαλύτερο μέρος της δύναμης τους. Επίσης, τους αρέσει να παίζουν με την μπάλα κάτω και έχουν πάρα πολύ καλό ρυθμό».
Για το αν θα μείνει στην Ελλάδα:
«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι πρέπει να κάνω. Πρώτα θα σκεφτώ μαζί με την οικογένεια μου. Πέρυσι ήμουν στην Κρήτη και θα αποφασίσω μαζί με την οικογένεια μου το επόμενο μου βήμα».
Για το αν μπορεί να φέρει ταλέντα από την Αργεντινή στον ΠΑΟΚ ο Σελότο:
«Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία και πολύ πιο εύκολο να έρθουν ταλέντα από την Αργεντινή στον ΠΑΟΚ. Με το όνομα που έχει ο Σελότο και με τις γνωριμίες του μπορεί να τραβήξει πολύ κόσμο. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, σε υψηλό επίπεδο και θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: