Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Τι έκαναν τα αρειανά όταν ο Γκάλης πήγε στον ΠΑΟ;

Ο Αποδυτηριάκιας εξηγεί στο SportDog γιατί διαφωνεί με την ανακοίνωση του Άρη για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν από οπαδούς του ΠΑΟΚ εναντίον του Νίκου Γκάλη. Ευχαριστώ, δε θα πάρω. Τι να μου πείτε και τι να πάρω απ΄ εσάς, κύριοι του Άρεως. Λέω για την ανακοίνωση, με τη βαρύγδουπη κουβέντα, που λυγίζει σίδερα και σπάει αλυσίδες, ότι "βεβηλώθηκε η νεώτερη Ιστορία του ελληνικού μπάσκετ". Και γιατί συνέβη τούτο το ακατανόμαστο, για να έχουμε καλό ερώτημα.
Επειδή, στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη "ένα οπαδικό υβριστικό παραλήρημα, ενώπιον εκπροσώπων του ελληνικού αθλητισμού και πολιτισμού, με συνθήματα κατά του Νίκου Γκάλη και της οικογένειάς του" βεβήλωσε τη νεώτερη Ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.
Με ποιο δικαίωμα, κατ΄ αρχήν, υπερασπίζεται ο Άρης τον Νίκο Γκάλη και την νεώτερη Ιστορία του ελληνικού μπάσκετ; Θα μας πουν επειδή ο Νίκος Γκάλης φόρεσε τη φανέλλα του Άρεως. Τότε ξεχνάνε τα αρειανά πως είχαν συμπεριφερθεί στη ...νεώτερη Ιστορία του ελληνικού μπάσκετ όταν ο παικταράς πήγε στον Παναθηναϊκό!
Παρακάτω. Κανένας αληταράς όσο αληταράς κι αν είναι, όποια οπαδική φανέλλα φοράει, έχει το ανάστημα, είναι άξιος τιμητής και υβριστής του Νίκου Γκάλη και της νέωτερης Ιστορίας του ελληνικού μπάσκετ.
Να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους.


ΘΑ ΕΙΧΕ "ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ" τον Μπάγεβιτς ο Μελισσανίδης, κάνει την αποκάλυψη ο apodytiriakias.gr 

Πολύς θόρυβος για τον Τραϊανό Δέλλα. Δικαιολογημένα. Ευθύνη της ΑΕΚ που δεν έχει ξεκαθαρίσει αν, τελικά, θα κρατήσει τον προπονητή και στο μεγάλο πρωτάθλημα. Δεν... φταίει ο ίδιος ο Δέλλας που όπως δηλώνει δεν... ξέρει, δεν είναι βέβαιος αν θα είναι ο προπονητής και της νέας... φάσεως. Από τον αγωνιστικό υποβιβασμό στην Β' εθνική (Α' φάση), το ξεκίνημα στο ερασιτεχνικό (Β’) και μέχρι την άνοδο στη σούπερ ληγκ (Γ' φάση).

Είναι φανερό ότι στην ΠΑΕ ΑΕΚ δεν είχαν αποφασίσει οριστικά για το... θέμα Δέλλα. Μόνον που δεν είναι θέμα Δέλλα, αλλά θέμα ΠΑΕ, που καταγράφεται στα μείον της, στα πολύ μείον της να δίνει την εντύπωση ότι το... σκέπτεται ακόμα με ποιον προπονητή, με τον ίδιον ή, μ' άλλον και ποιος θα είναι αυτός ο άλλος, θα εμφανιστεί στο μεγάλο πρωτάθλημα.

Αυτή η ρευστότητα στο θέμα του προπονητή, που αδικεί την οργάνωση που έχει κτιστεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ οφείλεται σ΄ένα ιδιότυπο καθεστώς στο ποδοσφαιρικό τμήμα που έχει τη δική του αυτονομία, μετά την επιστροφή Μελισσανίδη, πριν από δύο χρόνια. Μ' άλλα λόγια γενικός κουμανταδόρος και υπόλογος στην ΠΑΕ είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Μελισσανίδης έχει τυφλή εμπιστοσύνη στον Μπάγεβιτς. Αυτό σημαίνει ότι στη νέα τάξη πραγμάτων στην ΑΕΚ για όλα αποφασίζει ο Μπάγεβιτς κι αυτός, μόνον αυτός, είναι «υπόλογος» στο αφεντικό, όχι ο Δέλλας και κάποιος συνεργάτης του.

Όσο, λοιπόν, «ψηφίζει» Δέλλα ο Μπάγεβιτς, η ΑΕΚ συνεχίζει με τον ίδιον προπονητή. Βεβαίως, ο Μπάγεβιτς έχει στην ΑΕΚ ένα ρόλο, μια ευθύνη εντελώς ξένη... σ' αυτόν! Ο ίδιος, δηλαδή, όσα χρόνια ήταν προπονητής, σε κάθε ομάδα δεν ανεχόταν κανέναν δίπλα του και υπεράνω του, έφορο, τεχνικό διευθυντή, τεχνικό σύμβουλο της ΠΑΕ.

Τελικά. Σε «κατάργηση» του Μπάγεβιτς θα προχωρούσε ο Μελισσανίδης αν είχε αποφασίσει για άλλον προπονητή κι όχι τον Δέλλα που θέλει ο Ντούσαν.
*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: