Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Έκτακτη Γ.Σ. στον Κόροιβο!!

Γενική συνέλευση των μετόχων του Κόροιβου συγκλήθηκε για την Τρίτη 3 Ιουλίου, βασικό θέμα συζήτησης την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ.
Η έκτακτη Γ.Σ. θα λάβει χώρα στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο και εφόσον δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη βάσει νόμου απαρτία θα επαναληφθεί στις 15 Ιουλίου, στο ίδιο μέρος, με την ίδια ώρα (20.00). Από τον Κόροιβο εξέδωσαν ανακοίνωση αναφορικά με το ποιοι μέτοχοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής, καθώς και τον τρόπο συμμετοχής τους στη γενική συνέλευση της ΚΑΕ.
Η ανακοίνωση: «Πρόσκληση των μετόχων της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «Αθλητικός Σύλλογος Αμαλιάδας Κόροιβος Καλαθοσφαιρική Ανύνυμη Εταιρία» και τον δ.τ. «Κόροιβος ΚΑΕ» σε έκτακτη γενική συνέλευση. Σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό της εταιρίας προσκαλούνται οι μέτοχοι της «Κόροιβος Κ.Α.Ε» σε έκτακτη γενική συνέλευση την Τρίτη(3) Ιουλίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 8.00 μ.μ., στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο (ισόγειο) στην Αμαλιάδα του Δήμου Ήλιδας όπου και η έδρα αυτής. Εάν κατά την ως άνω ημερομηνία δεν επιτευχθεί η κατά τον Νόμο απαρτία για τη λήψη απόφασης οι μέτοχοι προσκαλούνται σε α’ επαναληπτική γενική συνέλευση στον ανωτέρω χώρο την δεκάτη Πέμπτη (15) Ιουλίου 2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 8.00 μ.μ.
Θέματα ημερησίας διάταξης: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στην έκτακτη γενική συνέλευση έχουν οι μέχρι και την είκοσι επτά (27) Ιουνίου 2015, ημέρα Σάββατο, εγγεγραμμένοι μέτοχοι στο Βιβλίο Μετόχων της εταιρίας (Καποδιστρίου 9) και στην περίπτωση της τυχόν α’ επαναληπτικής συνέλευσης οι μέχρι και την ενάτη (9) Ιουλίου 2015, ημέρα Πέμπτη, εγγεγραμμένοι μέτοχοι.
Τρόπος συμμετοχής: Επειδή η εταιρία δεν έχει ακόμα εκδώσει οριστικούς τίτλους μετοχών οι μέτοχοι θα μπορέσουν να μετάσχουν στην έκτακτη γενική συνέλευση και να ασκήσουν τα δικαιώματά τους εφόσον δηλώσουν με έγγραφό τους στα ως άνω γραφεία της Ανωνύμου Εταιρίας πρόθεση να συμμετάσχουν στη συνέλευση ,αναφέροντας συγχρόνως τα στοιχεία τους και τον αριθμό των μετοχών τους, τα δε Νομικά Πρόσωπα να ορίσουν και τους εκπροσώπους τους μέχρι και την είκοσι επτά (27) Ιουνίου 2015, ημέρα Σάββατο, το πρωί από ώρα 09.00 π.μ. έως και την 14.00, και στην περίπτωση της τυχόν α’ επαναληπτικής γενικής συνέλευσης την ενάτη (9) Ιουλίου 2015, ημέρα Πέμπτη, το πρωί από ώρα 09.00 π.μ. έως και την 14.00.
Όσοι μέτοχοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκτακτη γενική συνέλευση με αντιπρόσωπο οφείλουν να παραδώσουν στην εταιρία και έγγραφα αντιπροσώπευσής τους, μέχρι και την είκοσι επτά (27) Ιουνίου 2015, ημέρα Σάββατο, το πρωί από ώρα 09.00 π.μ. έως και την 14.00 και στην περίπτωση της τυχόν α’ επαναληπτικής γενικής συνέλευσης την ενάτη (9) Ιουλίου 2015, ημέρα Πέμπτη, το πρωί από ώρα 09.00 π.μ έως και την 14.00. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του μετόχου προς τις διατάξεις του άρθρου 28 του κ.ν 2190/1920 ο εν λόγω μέτοχος μετέχει στη γενική συνέλευση μόνο μετά από άδειά της. Αμαλιάδα, Δ. Ήλιδας, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Χρήστος Λαγός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: