Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

«Το δίκαιο είναι με το μέρος του Άρη»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος βετεράνων του Άρη, Γιάννης Βένος και μίλησε και μίλησε για την δράση των παλαιμάχων αλλά και για τα θέματα των «κίτρινων».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το παιχνίδι που έγινε για τον Γριμπελάκο:
«Ήταν υποχρέωση του Άρη να κάνει ένα παιχνίδι σε συνεννόηση με τους Αμπελόκηπους. Ήταν εκεί όλη η οικογένεια και είναι σημαντικό να καταλαβαίνει μια οικογένεια πως ένας άνθρωπος της που έφυγε, επηρεάζει θετικά την ομάδα από την οποία πέρασε. Όπου μπορούμε να βοηθάμε, προσφέρουμε».
Για την αναμονή που υπάρχει στην ομάδα:
«Όλοι περιμένουμε με αγωνία αυτή την απόφαση. Το δίκαιο είναι με το μέρος του Άρη καθώς ο ΚΑΠ είναι ξεκάθαρος. Είναι δύσκολο και για τους παίκτες που περιμένουν την απόφαση».
Για το εχθρικό κλίμα που υπάρχει προς τον Άρη:
«Υπάρχει ένα εχθρικό κλίμα προς τον Άρη και από την Φούτμπολ Λιγκ αλλά και από την ΕΠΟ».
Για την επόμενη μέρα του Άρη:
«Η επόμενη μέρα θα εξαρτηθεί για το αν θα γίνουν μπαράζ η όχι. Αν βγει η ομάδα χωρίς μπαράζ η επόμενη μέρα πρέπει να ξεκινήσει αμέσως με μεταγραφές. Πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο».
Για το θέμα που προέκυψε με την ΕΠΟ:
«Χωρίς λόγο έγιναν όλα αυτά. Υπήρχε μια επιθυμία εφόσον έμενε ακέφαλη η ΕΠΟ να αναλάβουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στις ομάδες τους, είναι αναγνωρίσιμοι και δεν έχουν μπλεχτεί σε περιπέτειες. Μας ρωτήσανε προφορικά και εμείς απαντήσαμε θετικά. Δεν έπρεπε να βγούνε καν τα ονόματα. Οι πιο πολλοί από εμάς δεν ξέρουμε άτομα από την ΕΠΣ Θεσσαλίας και έγινε ένα μπέρδεμα χωρίς λόγο».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: