Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Δύο ερωτήσεις στον Κροάτη γυρολόγο!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έχει δύο ερωτήσεις, μέσα από το sport-fm.gr, για ένα παίκτη που έχει αλλάξει οκτώ ομάδες σε εφτά χρόνια!

Δύο ερωτήσεις στον Κροάτη γυρολόγο
• Είπε πολλά και διάφορα ο Σίλντενφελντ στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξή του. Επικέντρωσε μάλιστα στο πως ο Παναθηναϊκός έχασε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, από τη διαιτησία, βέβαια.

• Εγώ δεν θα τα σχολιάσω αυτά. Βαρέθηκα.

• Απλά θα κάνω δύο ερωτήσεις στο Σίλντενφελντ.

• Η πρώτη ερώτηση είναι απλή: Επειδή ο Σίλντεφελντ δεν ήταν φέτος πρώτη χρονιά στην Ελλάδα-ήταν τρίτη χρονιά του. Φέτος λοιπόν ο Παναθηναϊκός έχασε υποτίθεται το πρωτάθλημα από τη διαιτησία κι επειδή του αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί (να θυμίσω βέβαια ότι και να μην του έπαιρναν τους τρεις πόντους, ο Ολυμπιακός ήταν τρεις βαθμούς μπροστά μετά από εκείνη την ήττα του στη Λεωφόρο…). Πέρσι, που ο Σίλντενφελντ έπαιζε στον Παναθηναϊκό, από τι έχασε το πρωτάθλημα και τερμάτισε 20 πόντους πίσω; Πρόπερσι, που ο Σίλντενφελντ έπαιζε στον ΠΑΟΚ, από τι έχασε το πρωτάθλημα και τερμάτισε 15 πόντους πίσω;

• Η δεύτερη ερώτηση είναι απλή: Γιατί ο Σίλντενφελντ έχει αλλάξει οκτώ ομάδες μέσα σε εφτά χρόνια; Γιατί ρε παιδί μου δεν μπορεί να στεριώσει σε καμία ομάδα; Το Γενάρη του 2008 πήγε στην Μπεσικτάς. Το καλοκαίρι του 2008 πήγε στην Ντούισμπουργκ. Το καλοκαίρι του 2009 πήγε στην Στουρμ Γκρατς. Το καλοκαίρι του 2011 πήγε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Το καλοκαίρι του 2012 πήγε στην Ντινάμο Μόσχας. Το Γενάρη του 2013 πήγε στον ΠΑΟΚ. Το καλοκαίρι του 2013 πήγε στον Παναθηναϊκό. Τώρα, καλοκαίρι του 2015, πήγε στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Γιατί δεν τον κρατάει μία ομάδα και είναι ένας από τους μεγαλύτερους γυρολόγους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου; Τι βλέπουν, τι μαθαίνουν όλες οι ομάδες του και δεν τον κρατάνε, ενώ στα καλά του είναι ένας πολύ καλός αμυντικός;

• Όχι τίποτα άλλο, αλλά σημασία έχει και ποιος λέει κάτι, όχι μόνο τι λέει… *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: