Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ο Μίτσελ θα έχει και δεύτερη ευκαιρία…!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει μία πρόβλεψη μέσα από το blog του στο Gazzetta.
ΜΕ αφορμή την πληροφορία ότι ο Μίτσελ θα ήθελε να γυρίσει πίσω στον Ολυμπιακό, θέλω να γράψω δύο πράγματα.
ADVERTISEMENT
Ιστορικά λοιπόν ο Μίτσελ δικαιούται μία δεύτερη ευκαιρία στον Ολυμπιακό! Το όνομα του Μίτσελ έχει γραφτεί στην ιστορία του συλλόγου. Διότι, κάθισε δύο ολόκληρα χρόνια (από Γενάρη 2013 ως Γενάρη 2015) στον πάγκο, είχε συμμετοχή σε κατακτήσεις τριών πρωταθλημάτων και έφτασε τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ τόσο ψηλά όσο κανείς άλλος εδώ και μία οκταετία.
Κι όταν κάποιος προπονητής «μένει» στην ιστορία του Ολυμπιακού, πάντοτε περνάει δύο φορές από τον πάγκο αυτής της ομάδας!
Είτε είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, είτε είναι ο Τάκης Λεμονής, είτε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, είτε ο Κάζιμιρ Γκόρσκι, είτε ο Αλκέτας Παναγούλιας!
Όλοι αυτοί οι προπονητές, ήρθαν στον Ολυμπιακό, πήραν πρωτάθλημα (κάποιοι πρωταθλήματα) από την πρώτη τους χρονιά και ΟΛΟΙ ξαναγύρισαν στον Ολυμπιακό και ξαναπήραν πρωτάθλημα (κάποιοι πρωταθλήματα)!
Κι επειδή μετά από 31 χρόνια στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αν κάτι έχω μάθει είναι ότι η ιστορία στον Ολυμπιακό επαναλαμβάνεται, θα μου προκαλέσει τεράστια έκπληξη, αν δεν γυρίσει κι ο Μίτσελ πίσω στον Ολυμπιακό.
Δεν μπορώ να είμαι βέβαιος ότι θα γυρίσει τώρα, αφού ο Ολυμπιακός μιλάει με τρεις-τέσσερις άλλους τεχνικούς (τουλάχιστον ο ένας δεν είναι Ισπανός) και το διαζύγιο με τον Μίτσελ είναι μόλις πριν πέντε μήνες, αλλά κάποια στιγμή θα γυρίσει.
Θα έχει, ιστορικά το λέω, τη δεύτερη ευκαιρία του στον Ολυμπιακό και ο Μίτσελ. Και ιστορικά θα στεφθεί πάλι πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό!

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: