Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Τελειώνει ο εφιάλτης της ΑΕΚ!!

Οριστικά πίσω αφήνει τον εφιάλτη της τελευταίας διετίας η ΑΕΚ. Με πολλές αλλαγές -αλλά παρόντα και πάλι τον κόσμο της- η «Ένωση» δίνει στο Βόλο το τελευταίο παιχνίδι μακριά από τη Σούπερ Λίγκα.

Τελειώνει ο εφιάλτης της ΑΕΚ
Τη σφραγίδα της επιστροφής της εκεί που ανήκει βάζει κι επίσημα την Τετάρτη η ΑΕΚ.

Έχοντας εξασφαλίσει πρόωρα το αυτονόητο και κλειδώνοντας επιπλέον την επάνοδο στη Σούπερ Λίγκα από την πρώτη θέση, η «Ένωση» δίνει στο Βόλο (18:00) το τελευταίο παιχνίδι της ιστορίας της σε τέτοιες κατηγορίες.

Απόντος κάθε βαθμολογικού ενδιαφέροντος, οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχθούν με πολλές αλλαγές απέναντι στον τοπικό Ολυμπιακό και παίκτες που είχαν λίγο ή καθόλου χρόνο συμμετοχής ως τώρα. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Τραϊανός Δέλλας σκοπεύει να χρησιμοποιήσει κάτω από τα δοκάρια τον νεαρό Ντούνη, ως δεξί μπακ τον Σβάρνα, ενώ στην ενδεκάδα θα επιστρέψουν και οι Ρόβας, Φαγέ και Ντακόλ.

Αντίθετα με τον αγωνιστικό χώρο, πάντως, στην εξέδρα δε θα ‘χει ούτε σήμερα απουσίες η ΑΕΚ. Κι αυτό διότι θα βρίσκεται ξανά δίπλα ο κόσμος της, με τα μέλη της ORIGINAL Βόλου να δίνουν μια μικρή γεύση από την Τρίτη, όταν και υποδέχθηκαν θερμά και με εκδηλώσεις αγάπης τους Τζανετόπουλο και Γιόχανσον. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: