Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Τρεις στόπερ σε πρώτο πλάνο!!


Τις περιπτώσεις των Σπάχιτς, Σίβοκ και Σιανί έχουν ξεχωρίσει στον Παναθηναϊκό και περιμένουν το αργότερο σε δέκα μέρες εξελίξεις. Παράλληλα, εξετάζονται και άλλοι στόπερ, όπως ο Σίβελι.

Τρεις στόπερ σε πρώτο πλάνο
Αποφασισμένος να κάνει την υπέρβαση (στο οικονομικό) με την απόκτηση ενός έμπειρου και αξιόλογου στόπερ είναι στον Παναθηναϊκό.

Για αυτό τον λόγο οι «πράσινοι» φέρονται να έχουν ξεχωρίσει τις περιπτώσεις των Σπάχιτς, Σίβοκ και Σιανί που το κασέ τους πλησιάζει ή και αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ.

Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» φέρονται να έχουν ενημερώσει τους εκπρόσωπους και των ποδοσφαιριστών πως θέλουν να έχουν τελειώσει με την υπόθεση του βασικού κεντρικού αμυντικού το αργότερο σε δέκα μέρες, ενώ η «Πράσινη» υποστηρίζει ότι έχουν υπάρξει συζητήσεις και με τους άμεσα ενδιαφερόμενους που δεν είναι άλλοι από τους παίκτες.

Σε αυτές τις συζητήσεις οι διοικούντες εξήγησαν το πλάνο της ομάδας για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη (όπου φυσικά στόχος είναι η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League) και πάνω τους θα στηριχθεί η ομάδα για τα επόμενα δύο με τρία χρόνια.

Στον Παναθηναϊκό, έχοντας την πρόθεση να είναι στις 2 Ιουλίου ο στόπερ στο Κορωπί, εξετάζουν και κάποιους ακόμα παίκτες για τα μετόπισθεν, όπως ο Αργεντινός Ρενάτο Σίβελι που μένει ελεύθερος από την Μπούρσασπορ και η Μάλμε πιέζει για την υπόθεση του Φίλιπ Χελάντερ για να ολοκληρωθεί τώρα η μεταγραφή του Σουηδού άσου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: