Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Έφερε Φερφέλη ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Φερφέλης ο οποίος είναι «προϊόν» των ακαδημιών της Βέρντερ Βρέμης και την περασμένη σεζόν αναδείχτηκε κυπελλούχος Ολλανδίας με την Τσβόλε.

Έφερε Φερφέλη ο ΠΑΣ Γιάννινα
Για τα επόμενα τρία χρόνια θα φορά τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα ο Δημήτρης Φερφέλης.

Ο 22χρονος πανύψηλος (1.93μ) επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2018 με την ομάδα της Ηπείρου και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως είναι υπερήφανος για αυτό το γεγονός και συμπλήρωσε πως θα προσπαθήσει να δικαιώσει τους Γιαννιώτες για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.

Η ανακοίνωση κι ένα σύντομο βιογραφικό του Δημήτρη Φερφέλη:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου έως τις 30/06/2018 με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Φερφέλη.

Ο Δημήτρης Φερφέλης την περίοδο 2014-15 αγωνίστηκε στην Κυπελλούχο Ολλανδίας PEC ZWOLLE και εδραιώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Βέρντερ Βρέμης. Αγωνίζεται σαν σέντερ φορ, έχει ύψος 1,93 και είναι γεννημένος στις 05/04/1993
».

Μετά τις υπογραφές, ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους για το μέλλον μου, με διαρκή ανοδική πορεία των τελευταίων ετών και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που επέλεξα αυτό το βήμα για την καριέρα μου. Είμαι περήφανος για την βαριά φανέλα που θα φορέσω, υπόσχομαι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πιστεύουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: