Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

«Απαγορεύεται να συμβεί το παραμικρό στο ΟΑΚΑ»


Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φίλους του Παναθηναϊκού να έχουν κόσμια συμπεριφορά στον αποψινό αγώνα με τον Ολυμπιακό και να μείνουν «απαθείς σε πιθανές προκλήσεις» εξέδωσε η ΚΑΕ.

«Απαγορεύεται να συμβεί το παραμικρό στο ΟΑΚΑ»

«Φίλοι του Παναθηναϊκού,

Σε λίγη ώρα η ομάδα μας θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό για τη σειρά των τελικών στο πλαίσιο των οποίων κινείται η προσπάθεια των παικτών ώστε να φέρουν έναν ακόμα τίτλο στο σύλλογο.

Γνωρίζουμε πολύ καλά την αγάπη σας προς την ομάδα. Την έχετε αποδείξει και την έχετε εκφράσει πολλές φορές και ποικιλοτρόπως.

Είμαστε όλοι σε θέση να αντιληφθούμε ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να συμβεί το παραμικρό στο ΟΑΚΑ… Θα είμαστε ΟΛΟΙ κοντά στην ομάδα, με τη φωνή μας, με τις εκδηλώσεις αγάπης και πίστης, με τα συνθήματά μας…

Όμως θα πούμε ένα τεράστιο ΟΧΙ σε οτιδήποτε θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, είτε αυτό λέγεται ρίψη αντικειμένων, κροτίδων, φωτοβολίδων, είτε χρήση λέιζερ, είτε χυδαία και υβριστικά συνθήματα. Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι τέτοιες ενέργειες κάνουν κακό στην ομάδα μας και μόνο και όχι στον αντίπαλο, πέρα από το ότι δεν συνάδουν με το μέγεθος και το μεγαλείο του Παναθηναϊκού.

Θα πρέπει επίσης να μείνετε απαθείς σε πιθανές προκλήσεις και να εξακολουθήσετε να ασχολείστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ομάδα μας.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στο ΟΑΚΑ και για την άριστη συνεργασία με τους ανθρώπους της ασφαλείας.

Ας δείξουμε σε όλους απόψε ποια είναι η ΠΡΩΤΗ ομάδα σε όλα τα επίπεδα
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: