Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

«Πρώτος στόχος της Βαλένθια ο Ρομπέρτο»

Απόλυτη προτεραιότητα της Βαλένθια για τη θέση του τερματοφύλακα παραμένει ο Ρομπέρτο, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ. Δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει γκολκίπερ για να τον αντικαταστήσει.

«Πρώτος στόχος της Βαλένθια ο Ρομπέρτο»
Πρώτος στόχος της Βαλένθια για τη θέση κάτω απ’ τα δοκάρια εξακολουθεί να παρουσιάζεται ο Ρομπέρτο.

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα «Las Provincias», ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού παραμένει προτεραιότητα για τις «νυχτερίδες» στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του τραυματία Ντιέγκο Άλβες.

Σημειώνεται μάλιστα ότι, γι’ αυτό το λόγο, οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν ήδη γκολκίπερ (αναφέροντας τα ονόματα των Ρομέρο και Οτσόα) προκειμένου να έχουν έτοιμη λύση σε περίπτωση που αποχωρήσει τελικά ο Ισπανός.

Όπως και να ‘χει, η Βαλένθια παρουσιάζεται διατεθειμένη να τελειώνει γρήγορα με το θέμα, γνωρίζοντας ότι για ν’ αποκτήσει τον Ρομπέρτο θα χρειαστεί να δαπανήσει ένα ποσό πάνω από 7 εκατ. ευρώ.

Παρόλα αυτά, σημειώνεται ότι η υπόθεση μπορεί να παρουσιάσει επιπλοκές επειδή δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποιος θα είναι προπονητής του Ολυμπιακού, θέση για την οποία ακούγονται οι Εσκριμπά και Χουάντε Ράμος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: