Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

«Πιο ελεύθερος ο Παναθηναϊκός, φαβορί ο Ολυμπιακός»

Το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν παρουσιάζεται φαβορί στην σειρά με τον Ολυμπιακό δίνει ελευθερία στους παίκτες του Μανωλόπουλου, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μέμος Ιωάννου.

«Πιο ελεύθερος ο Παναθηναϊκός, φαβορί ο Ολυμπιακός»

Ο 57χρονος προπονητής αναφέρθηκε στις απουσίες των «πράσινων» που επηρεάζουν την ομάδα αγωνιστικά, στο αν μπορεί ο Μανωλόπουλος να… αιφνιδιάσει εκ νέου τον Σφαιρόπουλο, ενώ σχολίασε και την απόδοση των ξένων του Παναθηναϊκού.

Τέλος ο κ. Ιωάννου αναφέρθηκε επίσης στον Σπανούλη εκφράζοντας την άποψη του για το που οφείλεται ότι δεν ήταν στα στάνταρτ του στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων.


Αναλυτικά τα όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μέμος Ιωάννου στην εκπομπή του Βάϊου Τσούτσικα και Σωτήρη Κωσταβάρα

Για το πώς επηρεάζουν οι απουσίες τον Παναθηναϊκό: «Υπάρχει μία άλλη παράμετρος, οι απουσίες του παππά του Γκιστ και του Μπατίστα οδηγούν σε κάποιες αλλαγές. Προσπαθεί ο Παναθηναϊκός να κάνει το παιχνίδι του πιο ρεαλιστικό ώστε να ανταπεξέλθει στα παιχνίδια αυτά».

Για το αν μπορεί να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό εκ νέου ο Παναθηναϊκός: «Τα τρικ ίσως κάποιες αποτελούν ορισμένες επιλογές στην άμυνα είτε με τη χρήση άμυνας ζώνης είτε πίεση. Βέβαια πλέον στον Παναθηναϊκό αρχίζει και μπαίνει και ο παράγοντας κούραση καθώς παίκτες του θα έρχονται στην πλάτη τους με πολλά λεπτά από τα προηγούμενα παιχνίδια. Ωστόσο το γεγονός ότι δεν έχει το όνομα του φαβορί τον κάνει να νιώθει πιο ελεύθερος σε σχέση με τον Ολυμπιακό».

Για το μέτριο πρώτο παιχνίδι του Σπανούλη: «Ο Σπανούλης έχει αρχίσει και παίρνει περισσότερο βάρος πάνω του. Είναι το βασικό κομμάτι του Ολυμπιακού και αποτελεί βασικό στόχο των ομάδων για την αντιμετώπιση του Ολυμπιακού. Είναι λογικό να δίνει το βάρος του ο Ολυμπιακός και σε άλλους παίκτες με βάση την παραπάνω παράμετρο».

Για τους ξένους του Παναθηναϊκού: «Ο Νέλσον είναι παίκτης ειδικών αποστολών, μπορεί να μην αποτελεί το βασικό κομμάτι της λειτουργίας του Παναθηναϊκού επιθετικά, όμως είναι πολύ χρήσιμος παίκτης. Ο Σλότερ που είχε βασιστεί επιθετικά ο Παναθηναϊκός είναι ένας σοβαρός λόγος που δεν μπορεί να ανέβει ψηλά στα επιθετικά του νούμερα . Ίσως το γεγονός ότι είναι πρώτη φορά σε τόσο υψηλό επίπεδο να ευθύνεται που δεν μπορεί να πιάσει τα νούμερα που μπορεί και επιθυμεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: