Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Σκέψεις Ιβάν για Βεζυρτζή!!

Απογοητευμένος από τα διοικητικά μοντέλα τα οποία χρησιμοποίησε τα τρία χρόνια παρουσίας του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης εξετάζει, πλέον, με πολύ σκεπτικισμό το μοντέλο το οποίο θα πρέπει να ασπαστεί για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Παρότι η επιλογή του Αρνεσεν αποτελεί ένα δείγμα γραφής ότι θέλει πλέον να εμπιστευτεί την οργάνωση της ομάδας και των Ακαδημιών σε ένα πολύπειρο αθλητικό διευθυντή με ισχυρή ατζέντα ονομάτων και γνώστη των εξελίξεων στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, έχει και εισηγήσεις οι οποίες του βάζουν τον προβληματισμό για την ανάγκη να "παντρέψει" τον Αρνεσεν με ένα πρόσωπο από την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Καλά πληροφορημένη πηγή της "Μ" υποστηρίζει ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν από 15 περίπου μέρες είχε συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Νίκο Βεζυρτζή, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για την ποδοσφαιρική ομάδα. Οι θέσεις του κ. Βεζυρτζή ο οποίος έχει έναν ισχυρό ομφάλιο λώρο με την οικογένεια του Δικεφάλου για την διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος άρεσαν στον ομογενή επιχειρηματία και για το λόγο αυτό προφανώς έκανε και ένα δεύτερο ραντεβού μαζί του πριν από λίγες μέρες. Σύμφωνα με μία ερμηνεία των δύο συναντήσεων ο κ. Σαββίδης έχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο να ενεργοποιήσει τον Νίκο Βεζυρτζή σε ισχυρό ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Η απόφαση, βεβαίως, δεν είναι ειλημμένη, ούτε, βεβαίως, και ο ρόλος που θα ανατεθεί στον πρώην πρόεδρο του Δικεφάλου.

Εξελίξεις για το θέμα αναμένονται το αργότερο μέχρι το τέλος του μήνα καθώς ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ δίνει προτεραιότητα στην επιλογή του προπονητή από τον Αρνεσεν και στις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας. Αφού πρώτα κλείσουν αυτά τα μέτωπα τότε αναμένεται να πάρει την οποιαδήποτε απόφαση για την διοικητική εμπλοκή του κ. Βεζυρτζή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: