Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Πριν τον «βράχο», ο Ελάντερ!!

Πολύ πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο ο Φιλίπ Ελάντερ να αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό πριν από τον βασικό στόπερ. Στο ίδιο επίπεδο με τους Σπάχιτς, Σιανί η περίπτωση του Ανχελέρι.

Πριν τον «βράχο», ο Ελάντερ!
Έπειτα από τις υπερβολικές για τον Παναθηναϊκό αξιώσεις της Μάλμε και του Φιλίπ Ελάντερ η περίπτωση του Σουηδού στόπερ επιστρέφει στο προσκήνιο και είναι αρκετά πιθανό να έχει ολοκληρωθεί πριν από την μεταγραφή του βασικού κεντρικού αμυντικού.

Από τη στιγμή που οι «πράσινοι» αποφάσισαν να κινηθούν για δύο ποδοσφαιριστές για τη συγκεκριμένη θέση, ο 22χρονος άσος απασχόλησε εκ νέου τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Όπως γράφει η «Πράσινη», χθες υπήρξε νέα επαφή με την πλευρά του Ελάντερ, ο οποίος δείχνει να έχει διαφορετική στάση σε σχέση με τις πρώτες συζητήσεις, και εντός της ημέρας δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί η συμφωνία και με τον σουηδικό σύλλογο, η οποία θα πάρει ως αποζημίωση μόνο τα τροφεία του παίκτη.

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του βασικού κεντρικού αμυντικού, στο «κάδρο» μαζί με τους Σπάχιτς και Σιανί μπήκε και η περίπτωση του Μάρκος Ανχελέρι. Από σήμερα στο «τριφύλλι» θα έχουν εκ νέου επαφές με όλους τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, περιμένοντας τις απαντήσεις στις προτάσεις που έχει καταθέσει στον Βόσνιο και τον Γάλλο, ώστε στη συνέχεια να προχωρήσουν τις εναλλακτικές λύσεις που έχουν στα υπ’ όψιν τους.

Όσον αφορά το οικονομικό για τον Ανχελέρι, η Μάλαγα δείχνει πρόθυμη να δώσει τον Αργεντινό με ένα ποσό που δεν ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ και ο λόγος είναι πως το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο, την ώρα που το κασέ του παίκτη πλησιάζει τις 800.000 ευρώ και μπορεί να πέσει στις 600.000 ευρώ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: