Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Δικός της!!


Ο Ρόναλντ Βάργκας δεν χάνεται για την ΑΕΚ. Στα χέρια των ανθρώπων της ΠΑΕ το αντίγραφο του υπογεγραμμένου συμβολαίου, αναμένεται το πρωτότυπο και οι ανακοινώσεις. Όλο και πιο κοντά ο Τζεμπούρ.

Δικός της!
Όσοι είχαν αμφιβολίες για την αξία του Ρόναλντ Βάργκας μάλλον αυτές άρχισαν να διαλύονται μετά την εξαιρετική του παρουσία στην πρεμιέρα της Βενεζουέλας στο Κόπα Αμέρικα και την εμφάνισή του απέναντι στην Κολομβία. Η εμφάνιση του 28χρονου μεσοεπιθετικού μεγάλωσε την προσμονή των «κιτρινόμαυρων» να τον δουν με τη φανέλα της ομάδας τους, αλλά ταυτόχρονα και την ανησυχία ως ότου ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Πάντως στις τάξεις της «Ένωσης» είναι βέβαιοι πως ο παίκτης είναι δικός τους. Ο Βάργκας έχει υπογράψει το συμβόλαιο για 2+1 χρόνια (μετά από κάποιες τροποποιήσεις σε παράπλευρους όρους που ζήτησε κι έγιναν δεκτοί), έστειλε το αντίγραφο με e-mail και απομένει να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ και το πρωτότυπο. Παράλληλα ο πατέρας του ποδοσφαιριστή έχει μιλήσει με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς επιβεβαιώνοντας το deal, όπως και ο Βούλγαρος ατζέντης του. Φαίνεται, λοιπόν, πως είναι θέμα ωρών η ανακοίνωση της απόκτησης του Βάργκας, για τον οποίο η ΑΕΚ κινήθηκε εγκαίρως και μεθοδικά, προτού προκύψουν πολλοί μνηστήρες για έναν παίκτη τέτοιας ποιότητας που κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά.

Πλησιάζει ο Τζεμπούρ, δυσκολεύει του Σκόκο

Ο Ράφικ Τζεμπούρ είναι όλο και πιο κοντά στην ΑΕΚ. Πληροφορίες από την Κύπρο αναφέρουν πως οι πιθανότητες παραμονής του στον ΑΠΟΕΛ είναι λιγοστές κι ότι η υπόθεση είναι αποκλειστικά στο χέρι της «Ένωσης». Η επιθυμία για νέα συνεργασία είναι δεδομένη, τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι απαγορευτικά, ενώ ένα ζήτημα που φαίνεται να υπάρχει για τη διάρκεια του συμβολαίου δεν μοιάζει δυνατό να χαλάσει το deal. Εφόσον ολοκληρωθεί του Τζεμπούρ, πιθανότατα η ΑΕΚ θα κινηθεί και για άλλον επιθετικό.

Σε ό,τι αφορά στον Νάτσο Σκόκο, η υπόθεσή του δυσκολεύει από τη στιγμή που αναλαμβάνει τη Νιούελς Ολντ Μπόις ο επιστήθιος φίλος του, Λούκας Μπερνάρντι.

Αποφάσεις για το ρόστερ

Σύντομα θα αρχίσουν οι εκκαθαρίσεις στο ρόστερ της ΑΕΚ. Δεδομένη είναι η αποχώρηση του Ντακόλ, εκτός απροόπτου και του Ρόβα, ενώ πιθανότατα θα τον ακολουθήσει ο Γεωργέας, που δεν έχει λάβει ακόμη την απόφαση να αποσυρθεί και ίσως δεχτεί πρόταση να παραμείνει σε άλλο πόστο. Από εκεί κι έπειτα, υπάρχουν παίκτες νεαρής ηλικίας που δεν «χωρούν» στην ομάδα της επόμενης σεζόν, αλλά δεν θα αποδεσμευτούν και θα δοθούν δανεικοί: στη λίστα αυτή ανήκουν Γροντής, Σβάρνας, Ζόριτς, Π. Ντούνης, Πεταυράκης, πιθανώς και ο Φαγέ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: