Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Διακοπές όλοι, πλην των «μικρών»!


Οι τελικοί ολοκληρώθηκαν και οι παίκτες των «αιωνίων» παίρνουν το δρόμο για τις παραλίες. Όχι όλοι όμως…

Διακοπές όλοι, πλην των «μικρών»
Ημέρες ξεγνοιασιάς έρχονται για τους παίκτες των «αιωνίων», αφού μετά από μια ιδιαίτερα κοπιαστική σεζόν ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Στον κανόνα, ωστόσο, υπάρχουν και εξαιρέσεις. Οι «μικροί» των ομάδων δεν θα έχουν χρόνο για ξεκούραση. Ο Μουράτος του Ολυμπιακού και οι Χαραλαμπόπουλος, Παπαγιάννης και Λούντζης του Παναθηναϊκού θα ενσωματωθούν στην Εθνική Εφήβων, που θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19 του Ηρακλείου (27/6-5/7), ενώ Χριστοδούλου και Διαμαντάκος συνεχίζουν προπονήσεις με τη Νέων Ανδρών που θα γίνει 7-17 Ιουλίου στο Λινιάνο της Ιταλίας.

Στα τέλη Ιουλίου θα αρχίσει η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το Ευρωμπάσκετ (5-20 Σεπτεμβρίου) και στις κλήσεις αναμένονται μέχρι και έξι παίκτες του Ολυμπιακού, σίγουρα οι Σπανούλης (που έχει πρόβλημα στη μέση κι έκανε θεραπείες σε όλη τη διάρκεια των τελικών), Πρίντεζης, Σλούκας και Μάντζαρης, πιθανώς και οι Αγραβάνης και Παπαπέτρου, αλλά και αρκετοί του Παναθηναϊκού (Γιάνκοβιτς, Φώτσης, Μποχωρίδης, Μαυροκεφαλίδης). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: