Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Τσαλίκης: «Θα μας φάνε τη δουλειά Πέτγουεϊ, Πρίντεζης, Μάντζαρης»

Το δικό του σχόλιο, με αφορμή την επίσκεψη του μπασκετικού Ολυμπιακού στο μαγαζί που τραγουδούσε, έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης στο Instagram.

Τσαλίκης: «Θα μας φάνε τη δουλειά Πέτγουεϊ, Πρίντεζης, Μάντζαρης»
Στο «Άσπρο Πιάτο», όπου εμφανίστηκε ο Γιώργος Τσαλίκης, πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε την ευκαιρία να ζήσει τη χαρά των «ερυθρόλευκων» που επιστρέφουν στην κορυφή της Ελλάδας μετά το 2012 και τα ξημερώματα ανέβασε το δικό του μήνυμα στο Instagram.

Το μήνυμα του Τσαλίκη

Η χθεσινή βραδιά τα είχε όλα! Σε αυτή τη ζωή του… «έλα μωρέ...» πρέπει να παραδέχεσαι την επιτυχία του άλλου και να χαίρεσαι με τη χαρά του!

Μόνο τότε σου έρχονται κι εσένα χαρές! Μπράβο στα παιδιά του Ολυμπιακού που τους περισσότερους τους ξέρω τόσα χρόνια και τους νιώθω φιλαράκια μου ..!

Σας ευχαριστώ που μοιραστήκατε τη χαρά σας μαζί μου και ΤΟ ΚΑΨΑΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ??????????

Υγ: με Petway , Πρίντεζη και Μάντζαρη στα μικρόφωνα ζήτησα μπάλα μπάσκετ γιατί θα μας φάνε τη δουλειά

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η χθεσινή βραδιά τα ειχε ολα ! Σ αυτη τη ζωή του .."έλα μωρε..."πρεπει να παραδεχεσαι την επιτυχία του άλλου και να χαιρεσαι με τη χαρά του...! Μόνο τοτε σου ερχονται κι εσένα χαρές !! Μπράβο στα παιδιά του Ολυμπιακού που τους περισσότερους τους ξέρω τόσα χρονια και τους νιωθω φιλαράκια μου ..! Σας ευχαριστω που μοιραστήκατε τη χαρά σας μαζί μου και ΤΟ ΚΑΨΑΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ 🙈👍🚀🔉🎶 Υγ: με Petway , Πρίντεζη και Μαντζιαρη στα μικρόφωνα ζήτησα μπάλα μπάσκετ γιατι θα μας φάνε τη δουλειά 😂😂😂😂#tonight #live_the_moment #blessed #happy
Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Tsalikis (@tsalikisgiorgos) στις




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: