Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Δ. Γιαννακόπουλος: «Του χρόνου θα τους κερδίζουμε όλους»

Μία, αλλά «φαρμακερή» ατάκα είχε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να σχολιάσει την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Basket League.

Δ. Γιαννακόπουλος: «Του χρόνου θα τους κερδίζουμε όλους»
«Ο Παναθηναϊκός θα είναι για πάντα πρωταθλητής. Του χρόνου θα τους κερδίζει όλους…». Αυτά ήταν τα μόνα λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά την ολοκλήρωση των τελικών της Basket League που βρήκε τον Ολυμπιακό να κατακτά τον τίτλο με 3-0.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ (που πάντως δεν έχει θεσμικό ρόλο στην ομάδα) φέρεται αποφασισμένος να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για την ισχυροποίηση των «πράσινων». Πάντως η δήλωσή του ερμηνεύεται και ως έκφραση δυσαρέσκειας για τη διαιτησία στη σειρά των τελικών, ενώ δεδομένη είναι η οργή στις τάξεις της ΚΑΕ για τις διαδοχικές τιμωρίες που έχουν επιβληθεί στον ίδιο (πρόστιμα και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα), όσο και στην ομάδα από τα αρμόδια όργανα.

Σημειώνεται πως την Κυριακή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και παρακολούθησε μέρος του μπαράζ ανόδου μεταξύ της Σπάρτης (από όπου κατάγεται και την οποία χρηματοδοτεί) και της Κυπαρισσίας, όπου η ομάδα του αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0, κατάφερε να επικρατήσει 3-2 και να ανέβει στη Γ’ Εθνική. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: