Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

«Ελέ» και Τσιώλης σε πρώτο πλάνο!!

Έλληνας αναμένεται να είναι και ο επόμενος προπονητής της Κέρκυρας, με τη διοίκηση να είναι ανάμεσα στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τον Σάκη Τσιώλη.

«Ελέ» και Τσιώλης σε πρώτο πλάνο
Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αποχώρηση του Μιχάλη Γρηγορίου από τον πάγκο της Κέρκυρας, το sport-fm.gr σάς είχε ενημερώσει πως ο επόμενος προπονητής των «Φαιάκων» θα είναι ξανά Έλληνας και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες.

Τα πρώτα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν εκείνα του Νίκου Αναστόπουλου και του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, στα οποία ήρθε να προστεθεί και εκείνο του Σάκη Τσιώλη.

Σύμφωνα με τη SportDay, ο «Ελέ» βρέθηκε χθες στην Κέρκυρα, όπου και είχε συζητήσεις από κοντά με τους διοικούντες την ομάδα και μέσα στην ομάδα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του.

Ωστόσο, δυνατά «παίζει» και το όνομα του Τσιώλη, ενός προπονητή με μεγάλη εμπειρία και αυτό είναι το μεγάλου του ατού σε σχέση με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα.

Παράλληλα, από τις πρώτες μέρες υπήρξε επαφή και με τον Μάκη Χάβο, με τον πρώην τεχνικό του Παναιτωλικού να διαμηνύει στους ιθύνοντες των Νησιωτών ότι είναι ανοιχτός σε προτάσεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: