Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Αυτή είναι η δική μας Ελλάδα!!

Ωραίο το κόλπο. Να πλακώνουν τα μπινελίκια στην εθνική ομάδα, στους διεθνείς για το νέο ρεζιλίκι. Ο Αποδυτηριάκιας αναλύει στον SportDog... Κόλπο είναι βέβαια να βρίζεις τους παίκτες επειδή ξαναέχασαν από τα Νησιά Φερόε. Όταν τα σούρνεις σ’ άλλους κι όχι στον εαυτό σου, αυτό κι αν είναι το κόλπο. Δείχνεις ότι εσύ καμμία σχέση έχεις μ’ αυτή την ομάδα. Ότι αυτή η εθνική δεν είναι δική σου. Δεν σε εκπροσωπεί.
Παραμύθι. Αυτή η εθνική του 2015 που την ήπιε και την ξαναήπιε από τα Φερόε, αυτή ακριβώς είναι η εθνική σου, αυτή που έχει μόλις 2 πόντους και είναι στον πάτο του ομίλου. Αυτή η εθνική εκπροσωπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Δεν κάνει χάρες σε κανέναν ο αποδυτηριάκιας. Να κατεβάσει καντήλια και μανουάλια μετά τη δεύτερη ήττα με 2-1 από τους ψαράδες. Επειδή αυτό γουστάρει η εξέδρα. Υπ’ όψιν ο αποδυτηριάκιας το είχε γράψει και το είχε αναλύσει φόρα παρτίδα το 2004. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν εκπροσωπούσε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ούτε το ελληνικό πρωτάθλημα. Ούτε τις ελληνικές ΠΑΕ.
Η ομάδα του 2004, το είχε γράψει 49 φορές ο αποδυτηριάκιας, ήταν μια εγκληματική οργάνωση, μία συμμορία παικτών, μια φουρνιά παικτών που έκαναν ό,τι πέτυχαν για πάρτη τους.
Απατεώνες ήταν ο τότε πρωθυπουργός, ο υπουργός αθλητισμού, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο κάθε παρατρεχάμενος που «είδαν» Ελλάδα και καπηλεύθηκαν το σουξέ που δεν τους ανήκε. Που δεν είχαν την παραμικρή συμβολή.
Το 2004 ήταν η απόδειξη τι μπορεί να πετύχουν οι Έλληνες, όμως δεν ήταν ελληνική επιτυχία η κατάκτηση του Ευρώ. Και η Ελλάδα, η αληθινή ποδοσφαιρική Ελλάδα είναι αυτή που είδαμε στο ματσάκι με τα Νησιά Φερόε.

Η ΜΙΚΤΗ ΤΩΝ ΜΠΑΡ της Μυκονου, γράφει ο apodytiriakias.gr

Μια είναι η κουβέντα που αξίζει, κι όποιος συμφωνεί, μετά την αρχιξευτύλα, την ήττα της εθνικής ομάδας από τα Νησιά Φερόε. Να παραιτηθεί η Ελλάδα από τη συμμετοχή της στα προκριματικά των διεθνών διοργανώσεων. Δεν έχει καμμία δουλειά η χώρα μας να… διεκδικεί πρόκριση σε Ευρώ και μουντιάλ.
Η αποτυχία είναι μέσα στη ζωή, την αποδέχεσαι. Όχι και την αναξιοπρέπεια. Όχι και τον αυτοδιασυρμό. Είσαι σε τέτοια άθλια κατάσταση που μόνος σου δηλώνεις αδυναμία να ανταγωνιστείς ακόμα και εξωτικά νησιά. Τόσο καφενείο είσαι. Να χάνεις και να ξαναχάνεις από ανύπαρκτες στο χάρτη ομάδες. Η μικτή των μπαρ από τις παραλίες της Μυκόνου θα τα κατάφερναν καλύτερα. Πολύ καλύτερα.
Επιβάλλεται αυτό που προτείνω. Τον αυτοαποκλεισμό. Το grexit που η ίδια η Ελλάδα θα αποφασίσει. Αντίθετα, αν δεν γίνει όπως η Νίκη Βόλου στο πρωτάθλημα, τότε η Ελλάδα είναι για κλωτσές. Και φασίνες. Θυμίζω ότι η Νίκη με αξιοπρέπεια και περηφάνια απεχώρησε μόνη της στη μέση της σαιζόν διότι δεν άντεχε άλλο.
Δεν έχει άλλη λύση η Ελλάδα. Αν υπάρχει τσίπα.


*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: