Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Φαν ντερ Σαρ: «Ο Ντε Χέα δεν είναι αναντικατάστατος»


Έντβιν φαν ντερ Σαρ δήλωσε πως εφόσον ο Νταβίντ Ντε Χέα αποχωρήσει για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βρει κάποιον κατάλληλο για να τον αντικαταστήσει, αν και ίσως αυτός χρειαστεί λίγο χρόνο στην αρχή για να συνηθίσει το επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ.
Επίσης εξέφρασε την άποψή του αναφορικά με το συμβόλαιο του Ισπανού, λέγοντας πως στα μάτια του είναι... φευγάτος.
«Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος. Πάντα έτσι ήταν. Στην αρχή της σεζόν ξεκινάς με 11 παίκτες. Ένας νέος ποδοσφαιριστής μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί, να δει πως δουλεύει η Πρέμιερ Λιγκ και πως είναι να παίζεις διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου.
Αλλά είμαι σίγουρος πως η Γιουνάιτεντ, εφόσον φύγει ο Νταβίντ, θα βρει έναν κατάλληλο διάδοχο.
Ο Ντε Χέα είχε κάποια προβλήματα στην πρώτη του σεζόν, στην δεύτερη τα πήγε καλά και στις 3η και 4η η πρόοδός του ήταν κατακόρυφη. Κατάγεται από την Ισπανία, έχει παίξει για την Ατλέτικο Μαδρίτης και μέσα στα χρόνια του στην Γιουνάιτεντ μετατράπηκε από νεαρό αγόρι σε άνδρα και κορυφαίο τερματοφύλακα.
Δεν ξέρω ποιοι είναι υποψήφιοι για να τον αντικαταστήσουν εάν φύγει. Ακούγονται πολλά και πιστεύω πως αν ήθελε να μείνει θα είχε υπογράψει ήδη νέο συμβόλαιο» ανέφερε ο πρώην τερματοφύλακας των «κόκκινων διαβόλων».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: