Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Όλα δείχνουν Σίλβα!!

Θέμα ημερών φαίνεται πως είναι η ανακοίνωση της πρόσληψης του Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό, καθώς ο Πορτογάλος αποτελεί τον «εκλεκτό» της διοίκησης. Στην τελική ευθεία του Μπερμπάτοφ.

Όλα δείχνουν Σίλβα
Μικρή καθυστέρηση μπορεί να υπάρξει στην ανακοίνωση της πρόσληψης του Μάρκο Σίλβα στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, καθώς ο Πορτογάλος φαίνεται αυτή τη στιγμή πως είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης.

Ο 37χρονος προπονητής βρίσκεται στη διαδικασία της λύσης της συνεργασίας του με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, την οποία θα αναλάβει ο Ζόρζε Ζέσους της Μπενφίκα.

Εκείνο που προκύπτει τώρα από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ είναι πως ο Μάρκο Σίλβα είναι ένας από τους πιθανούς προπονητές να αναλάβει την ομάδα, όμως δεν υπάρχει κάτι οριστικό αυτή τη στιγμή.

«Ακόμη έχει δρόμο η υπόθεση», ειπώθηκε χαρακτηριστικά. Πιθανότατα οι ανακοινώσεις θα γίνουν στα μέσα της εβδομάδας και τον Πορτογάλο να έρχεται στην Ελλάδα για τις υπογραφές.

Πρόκειται για έναν τεχνικό νέο, φιλόδοξο και λάτρη του επιθετικού ποδοσφαίρου (εφαρμόζοντας το σύστημα 4-3-3), στοιχεία που αναζητούσαν οι Πειραιώτες μετά την απομάκρυνση του Βίτορ Περέιρα.

Μόλις ολοκληρωθεί η παραπάνω υπόθεση, οι Περαιώτες αναμένεται να κινηθούν και για την απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, αφού χρειάζεται και ο νέος προπονητής να εγκρίνει τη μεταγραφή του Βούλγαρου φορ που φέρεται να είναι ουσιαστικά κλεισμένος και περιμένει την ειδοποίηση της διοίκησης για να έρθει και εκείνος να υπογράψει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: