Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Σόκαρε την Κολομβία η Βενεζουέλα!!


H Βενεζουέλα με γκολ του Ροντόν και με εξαιρετική εμφάνιση του Ρόναλντ Βάργκας, επικράτησε της Κολομβίας 1-0 στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου του Κόπα Αμέρικα.

Σόκαρε την Κολομβία η Βενεζουέλα
Μπορεί σχεδόν όλοι, να περίμεναν ένα σόου της Κολομβίας, απέναντι στην Βενεζουέλα, όμως η πραγματικότητα, εξελίχθηκε εντελώς διαφορετικά. Με εξαιρετική εμφάνιση, μια συμπαγείς γραμμές και με έξυπνο παιχνίδι, η Βενεζουέλα, ήταν εκείνη που είχε τις καλύτερες και πιο ξεκάθαρες στιγμές στο παιχνίδι και με τέρμα του Ροντόν στο 60ο λεπτό. Παρά πολύ καλή η παρουσία του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ΑΕΚ, που δέχτηκε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα από τους Κολομβιανούς, αλλά ήταν πολύτιμος για την ομάδα του στα 78 λεπτά που αγωνίστηκε.

Η βαθμολογία

Βενεζουέλα 3
Κολομβία 0
Βραζιλία -
Περού -

Το ματς


Η ομάδα του Ζόελ Σανβισέντε μπήκε κάπως παθητικά στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα, δίνοντας χώρο στους Κολομβιανούς, ωστόσο, από εκείνο το σημείο του αγώνα, ήταν η Βενεζουέλα αυτή που είχε τις καλύτερες στιγμές στον αγώνα. Ο Βάργκας μετά από ωραία ατομική προσπάθεια στο 15ο λεπτό, γύρισε στον Ροντόν, αλλά ο Οσπίνα μπλόκαρε. Στο 26ο λεπτό η καλύτερη στιγμή για την Βενεζουέλα στο πρώτο μέρος, ήρθε από το νέο απόκτημα της ΑΕΚ που ωραία πάσα του Αράνγκο, βρέθηκε από πλάγια αριστερά σε θέση βολής, για να υποχρεώσει σε μια σπουδαία επέμβαση τον Οσπίνα. Το ματς άρχισε να γίνεται πολύ σκληρό και στο 42ο λεπτό, από άλλη μια σπουδαία έμπνευση του Βάργκας , που άφησε την μπάλα κάτω από τα πόδια, έβγαλε σε θέση βολής τον Γκέρα που με γυριστό, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Οσπίνα που έπεσε στην γωνία του και απέκρουσε σε κόρνερ.

Παρά το γεγονός πως η Κολομβία μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος, οι γρήγορες σκέψεις των παικτών της Βενεζουέλα στην επίθεση επιβραβεύτηκαν στο 60ο λεπτό. Γρήγορη εκτέλεση πλαγίου, ο Αράνγκο γυρίζει στο δεύτερο δοκάρι με μια λόμπα, ο Γκέρα γύρισε την μπάλα με το κεφάλι στον Ροντόν και ο στράικερ της Ζενίτ άνοιξε το σκορ για να γράψει το 1-0.

Η μεγάλη στιγμή για την Κολομβία ώστε να ισοφαρίζει, κι ενώ μόλις ένα λεπτό νωρίτερα ο Βάργκας είχε αντικατασταθεί, ήρθε στο 79’. Ο Χάμες σουτάρει ο Μπαρόχα, αποκρούει για ν’ ακολουθήσει ακόμα ένα από τον Γκραντόνα, που εξουδετέρωσε ο κίπερ της Βενεζουέλας, στην κλειστή γωνία. Από την εκτέλεση του κόρνερ ο Ζαπάτα μόνος στο δεύτερο δοκάρι με προβολή, δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στην εστία.

Κολομβία: Οσπίνα, Αρμέρο (82' Τζ. Μαρτίνες), Μουρίγιο, Ζαπάτα, Σουνίγκα, Σάντσες (63' Καρντόνα), Βαλένσια, Κουαδράδο, Ροδρίγκες, Μπάκα (72' Γκουτιέρες), Φαλκάο

Βενεζουέλα: Μπαρόχα, Ροσάλες, Βισκαρόντο, Τούνιες, Αμορεμπιέτα, Ρινκόν, Σέιχας (75' Λουσένα), Αράνγκο (86' Σίτσερο), Γκέρα, Βάργκας (78' Γκονσάλες), Ροντόν


Δείτε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση:




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: