Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Τέλος Τσέναμο και Δημούτσος!


Τη λύση της συνεργασίας με τους Λουίτζι Τσέναμο και Ελίνι Δημούτσο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος αν και είχαν ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο.

Τέλος Τσέναμο και Δημούτσος
Ο έμπειρος γκολκίπερ ήταν ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται, αφού έχασε τη θέση του από τον Αντρέι Γκορμπούνοφ και η εξέλιξη ήταν η πλέον αναμενόμενη.

Ωστόσο, η πρόωρη λύση του συμβολαίου με τον διεθνή χαφ ήταν κάτι που προέκυψε εσχάτως, καθώς η διοίκηση δεν είχε μείνει ευχαριστημένη από την απόδοσή του ενώ και το συμβόλαιό του ήταν από τα υψηλότερα της ομάδας.

Τέλος, παρελθόν θα αποτελέσει και ο Φώτης Γεωργίου που δεν υπολογίζεται.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους Ελίνι Δημούτσο και Λουίτζι Τσέναμο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που είχαν ενημερωθεί έγκαιρα μέσω των εκπροσώπων τους ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στον προγραμματισμό της ομάδας μας για τη νέα περίοδο βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψαν τη λύση των συμβολαίων τους.
Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους στον Ατρόμητο και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Αναμένεται η λύση της συνεργασίας της ομάδας μας με τον Φώτη Γεωργίου ο οποίος επίσης έχει ενημερωθεί σχετικά αμέσως μετά τη λήξη των play offs».

Δεν υπάρχουν σχόλια: