Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Τα δεδομένα για Ατρόμητο και Φυτανίδη!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός του Ατρόμητου για τη νέα σεζόν, κάτι που αποδείχθηκε και με τη λύση των συμβολαίων των Τσέναμο και Δημούτσου ενώ εξελίξεις αναμένονται και με τον Φυτανίδη.

Τα δεδομένα για Ατρόμητο και Φυτανίδη

Ανακοινώθηκε ήδη η λύση της συνεργασίας με τους Τσέναμο και Δημούτσο, αναμένεται το ίδιο και για τον Φώτη Γεωργίου και πλέον ένα επίσης «καυτό» ζήτημα είναι αυτό του Σωκράτη Φυτανίδη.

Ο σέντερ μπακ του Ατρόμητου που πριν από δύο χρόνια είχε ανανεώσει για 2+2 χρόνια, απορρίπτοντας προτάσεις από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, βρίσκεται πλέον στο καλοκαίρι της οψιόν και θα πρέπει να συζητήσει εκ νέου με τη διοίκηση για το αν θα ενεργοποιηθούν οι άλλες δύο σεζόν.

Όπως προκύπτει, η πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει προτεραιότητα τον Ατρόμητο λόγω των τεσσάρων χρόνων συνεργασίας, ωστόσο πρέπει να βρεθεί και η «χρυσή» τομή και στους όρους του συμβολαίου.

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος έχει καταθέσει πρόταση στον παίκτη και πάνω σε αυτή γίνονται οι αντιπροτάσεις από την μεριά του ποδοσφαιριστή με σκοπό να βρεθεί η λύση

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Sokrates» έχει δεχθεί -όπως είναι φυσικό- προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχει ο Ατρόμητος.

Εξάλλου, εντείνονται οι φήμες ότι η πρώτη μεταγραφή για τον Ατρόμητο δεν θα αργήσει και άμεσα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: