Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Διαφορά με Χέρστον, αλλά ελπίδα!!

Οικονομική διαφορά παρατηρείται μεταξύ ΑΕΚ και Μαλίκ Χέρστον, αλλά το θέμα δεν έχει κλείσει αρνητικά. Τις αποφάσεις του Μπερτομέου περιμένουν στην «Ένωση».

Διαφορά με Χέρστον, αλλά ελπίδα
Η προσπάθεια της ΑΕΚ να κρατήσει στις τάξεις της τον Μαλίκ Χέρστον συνεχίζεται, αλλά δεν είναι εύκολο. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή, ωστόσο υπάρχει οικονομική διαφορά, που μπορεί να μην είναι χαώδης, αλλά δεν είναι ευκαταφρόνητη. Το θέμα, πάντως, δεν έχει κλείσει αρνητικά και ο Μάκης Αγγελόπουλος καταβάλλει προσπάθειες για να κρατήσει τον κορυφαίο ξένο της «Ένωσης» τη φετινή σεζόν.

Οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ, πιθανώς και η παραμονή του Χέρστον, θα κριθούν σε μεγάλο βαθμό από τις αποφάσεις του Τζόρντι Μπερτομέου για τη διοργάνωση στην οποία θα παίζει η «Ένωση». Αν είναι η Ευρωλίγκα και με δεδομένο ότι το μίνιμουμ μπάτζετ μιας ομάδας που συμμετέχει στους ομίλους είναι 4 εκατ. ευρώ, τότε θα γίνουν μεγάλες κινήσεις. Λιγότερο «ηχηρές», αλλά και πάλι αρκετά σημαντικές, θα είναι οι μεταγραφές εφόσον η ΑΕΚ παίζει στο Eurocup. Το θέμα αυτό θα ξεκαθαρίσει οριστικά μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: