Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Πλεξίδας: «Η απαξίωση δεν είναι πλέον ανεκτή»!

Πωλητήριο στην ΠΑΕ ΑΕΛ βάζει ο Βαγγέλης Πλεξίδας, ο οποίος ανακοίνωσε πως δεν μπορεί άλλο να αντέξει την αρνητική κριτική και τις ύβρεις από μερίδα οπαδών της ομάδας.

Πλεξίδας: «Η απαξίωση δεν είναι πλέον ανεκτή»!
Την απόφασή του να πουλήσει τη Λάρισα γνωστοποίησε ο Βαγγέλης Πλεξίδας, ο οποίος εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους προχωράει σε αυτή την ενέργεια.

Σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα του θεσσαλικού συλλόγου, δεν μπορεί να αντέξει άλλο υβριστικές και απαξιωτικές συμπεριφορές.

«Επειδή λοιπόν, η απαξίωση δεν μπορεί να γίνεται πλέον ανεκτή, ανοιχτά προσκαλείται όποιος το επιθυμεί να αναλάβει την ΠΑΕ και να συνεχίσει αυτός, δίδοντας τα απαιτούμενα εχέγγυα και διασφαλίσεις, όπως μέχρι σήμερα υπάρχουν», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά η δήλωση

«Μετά και τα τελευταία «όμορφα» γεγονότα τα οποία και δημιούργησαν οι «αγνοί» φίλαθλοι της ΑΕΛ, δεν έχουμε να πράξουμε τίποτα άλλο παρά να τα θέσουμε αυτά όλα στην κρίση όλων των πραγματικών φίλων και φιλάθλων της ΑΕΛ. Η ενασχόλησή μας με την ΑΕΛ εκπορευόταν από την αγάπη μας για το άθλημα και την θέλησή μας να βγάλουμε την ΑΕΛ από το αγωνιστικό και λειτουργικό αδιέξοδο στο οποίο προ διετίας βρέθηκε.

Εν μέσω των καιρών που ζούμε και όλοι γνωρίζουμε, η Ομάδα μας επέτυχε αγωνιστικές ανόδους αλλά και συμμετοχή στα play off και είναι οικονομικά αυτάρκης και τακτοποιημένη, όταν μάλιστα μόνιμα αντιμετωπίζει τα φαντάσματα του παρελθόντος. Δυστυχώς όμως κάποιοι, και όχι πάντως οι αγνοί και χιλιάδες φίλαθλοι της ΑΕΛ, δεν λένε να κατανοήσουν την πραγματικότητα και μόνιμα συμπεριφέρονται εξυβριστικά και μειωτικά και όλως απαξιωτικά.

Επειδή λοιπόν, η απαξίωση δεν μπορεί να γίνεται πλέον ανεκτή, ανοιχτά προσκαλείται όποιος το επιθυμεί να αναλάβει την ΠΑΕ και να συνεχίσει αυτός, δίδοντας τα απαιτούμενα εχέγγυα και διασφαλίσεις, όπως μέχρι σήμερα υπάρχουν.

Για εμάς η ΑΕΛ είναι προσφορά και υπηρεσία στην Ιδέα και όχι αυτοσκοπός και εγωισμός. Αρκετά πια με την στείρα και άκοπη κριτική και με τις προσβολές. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε πραγματικά τους απλούς και αγνούς φιλάθλους της ΑΕΛ που στήριξαν την προσπάθειά μας αυτά τα χρόνια. Η Ομάδα από αυτούς παίρνει δύναμη και γι’ αυτούς υπάρχει. Για τους άλλους δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε πλέον… Και ευχόμαστε οι λίγοι να μην καταστρέψουν την Ιδέα των πολλών, διότι η ΑΕΛ ανήκει ΣΕ ΟΛΟΥΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: