Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Επιστρέφει χωρίς προπονητή ο Άρνεσεν!!


Χωρίς να έχει συμφωνήσει με κάποιον προπονητή αναμένεται να επιστρέψει αύριο στη Θεσσαλονίκη ο Φρανκ Άρνεσεν, με τα χρονιά περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα εν όψει της πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας.

Επιστρέφει χωρίς προπονητή ο Άρνεσεν
Δέκα μέρες έχουν απομείνει περίπου μέχρι την πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο αναζητούν τον επόμενο προπονητή της ομάδας.

Ο Φρανκ Άρνεσεν αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του ως σχολιαστής για τη δανέζικη τηλεόραση αύριο και όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί χωρίς να έχει έρθει σε συμφωνία με κάποιον τεχνικό.

Μία από τις επιλογές παραμένει ο Ιγκόρ Τούντορ, ενώ – σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport – δεν «παίζει» καθόλου το όνομα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο. Ο χρόνος πιέζει και ο αθλητικός διευθυντής καλείται εκτός από τον νέο προπονητή και ποδοσφαιριστές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, δεν αποκλείεται μαζί με τον τεχνικό να ανακοινωθούν και κάποιοι παίκτες, αφού ο Δανός «τρέχει» παράλληλα όλες τις υποθέσεις που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η πρώτη συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη στις 26 Ιουνίου και πιθανότατα στις 4 Ιουλίου η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν μέχρι και τις 16 του μήνα (τότε θα γίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι στα προκριματικά του Europa League). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: